fbpx

Volg jij je hart?

Volg jij je hart

Afgelopen week was ik mijn computer aan het opschonen en kwam ik een onbekend document tegen. In de titel stond een datum, 'Volg je hart' en Aldrich Arundel. Ik had geen idee waar het over ging of hoe ik er aan kwam. En ook de naam zei me niets.

Nieuwsgierig opende ik het document, waarin een wijze man antwoord heeft op elke vraag. Totdat er geen vragen meer zijn en het verhaal zich ontknoopt - dankbaar, uitnodigend en onthullend.

Ben je nieuwsgierig naar deze wijze man? Volg dan nu je hart! Het verhaal vraagt slechts twee minuten leestijd. Ik ben benieuwd wat het met je doet...

Je hart volgen

Wat het verhaal met mij deed? Ik werd er stil van, omdat elke vraag en elk antwoord me aan het denken zette. Over mezelf en of ik mijn hart volg. En over jou, of jij dat doet.

Volg jij je hart?

Van mezelf weet ik dat ik dit lange tijd niet deed. Omdat ik niet wist hoe ik mijn hart kon volgen. Ik had dat niet geleerd. Met hulp van anderen heb ik echter naar mijn hart leren luisteren en mijn passie ontdekt. Een confronterend, maar louterend proces, waarin ik mezelf heb leren kennen, liefhebben en accepteren. Ook in mijn schaduwkanten, want ik ben niet perfect, hoe graag ik dat ook zou willen. Ik maak fouten, doe domme dingen en ben ook weleens onaangenaam.

Hierover tobben helpt echter niet. Gefrustreerd raken ook niet. En balen evenmin. Wat wel helpt is zelfliefde en eigen verantwoordelijkheid nemen. Door te luisteren naar mijn hart, dit te volgen en mijn passie te leven, ook in mijn werk. Het is wat ik met LOVE doe en waarvan ik ook sinds 1997 mijn levenswerk maak: met mijn eigen bedrijf Fit For Thought - denkadvisering.

En jij?

Ik vind het leuk als je me laat weten of jij ook jouw hart volgt en jouw werk met passie doet. Zo niet, maak dan gebruik van een van de volgende opties, zodat ook jij dit op en top voor elkaar krijgt.

Vraag en antwoord

Heb je vragen over deze blog? Of wil je jouw ervaringen met volg je hart delen? Laat dan hieronder jouw reactie achter en ik antwoord persoonlijk.

Doe mee met mijn interactieve, online Masterclass

Stap nu uit jouw vicieuze cirkel van alsmaar harder werken, waardoor je tijd en energie krijgt voor jezelf en ontspannen excelleert aan de top. In slechts één uur krijg jij weer grip op je werk en leven. Meld je nu aan voor de interactieve, online Masterclass 'Succes Zonder Stress'.

Aanmelden Masterclass 'Succes Zonder Stress'

Exclusief 1 op 1 sparren

Wil je liever direct persoonlijk met mij in gesprek, zodat 0% overuren, 25% productiever en 100% leven jouw relaxte werkelijkheid wordt? Klik hier om jouw Doorbraaksessie te boeken en we spreken elkaar binnenkort.

7 reacties

 1. Mooi artikel, Margriet!
  Bedankt!

  Inderdaad, het luisteren naar jouw eigen intuïtie en gevoel ("mijn hart") is cruciaal in het leven.
  Ook al komt dat nogal eens merkwaardig over op anderen, nietwaar? 🙂

  Fijne dag verder.

  Met vriendelijke groeten ,
  Johan Baardemans

 2. Ik weet niet of ik mijn hart volg, maar ik ben in elk geval mezelf en ik doe wat ik denk dat goed is en ik accepteer mezelf zoals ik ben. Dat straal ik waarschijnlijk ook uit en dat wordt positief ontvangen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vind meer tips en artikelen

Zoek

Categorieën

Basis voor succes
Eigen verantwoordelijkheid
Samenwerken
Stress
Transparant communiceren
Verzuim & nalatigheid
Direct contact