fbpx

Online programma 'Van Stress Naar Succes Met Jezelf'

"Ontspannen presteren op topniveau? Help jezelf in 6 weken van stress naar succes!"

In het online programma 'Van Stress Naar Succes Met Jezelf' pak je jouw stress zelfstandig bij de kern aan, waardoor je puik presteert met relaxte relaties en een opgeruimd humeur.

Over 6 weken kun je staan waar je nu nog van droomt: aan het roer van je eigen leven. Speciaal voor ambitieuze directeuren, managers en professionals die zichzelf in beweging brengen én houden.

margriet taams fit for thought wijst naar de website bezoeker

Ervaar hoe je stress ombuigt naar succes

Begin vandaag nog met het vergroten van jouw inzicht, kennis en vaardigheden om stress zelfstandig bij de kern te pakken. Je leven en werk zullen nooit meer hetzelfde zijn en dat is precies de bedoeling!

Waar sta jij nu?

Veel ambitieuze, getalenteerde topfunctionarissen zoals jij zijn dag in dag uit knoerthard aan het werk, terwijl hun werk nooit af is. Ze vragen het uiterste van zichzelf, zowel tijdens kantoortijden als daarbuiten, en doen er zelfs nog een schepje bovenop als anderen dat vragen. Terwijl hun overuren de pan uitrijzen, verdampen hun passie, energie en plezier en verpieteren hun lichaam en geest. Herkenbaar? En baal je er ook zo van?

Met hard werken op zich is niets mis, met voortdurend te veel van jezelf vragen of aan anderen tegemoet komen wel. Zonder rust en herstel enerzijds en grenzen en prioriteiten anderzijds put je jezelf volledig uit en is het wachten op het moment dat de man met de hamer genadeloos toeslaat. In het beste geval met een burn-out, in het slechtste geval met een fataal hart- of herseninfarct.

Mocht je nu denken dat het zo'n vaart niet loopt, check jezelf dan ook even op bore-out symptomen. Deze geniepige vorm van stress manifesteert zich met soortgelijke spanningsklachten als een burn-out. Ze kunnen zelfs hand in hand gaan - en zeker als je veel te hard werkt in de business in plaats van met hart aan de business.

Is deze sleur jouw salaris en chagrijn waard of is het tijd om jezelf opnieuw uit te vinden, waardoor je zakelijk en privé het beste uit jezelf - en daarmee uit je omgeving?

Een vraag aan jou

Als er een manier zou zijn om uit die neerwaartse spiraal te stappen en jezelf in 6 weken van stress naar succes te helpen, zou je daar dan van willen profiteren?

In deze korte video vertel ik je hoe je dat voor elkaar krijgt. Speciaal voor ambitieuze directeuren, managers en professionals die optimaal willen presteren en maximaal willen leven.

online programma fft

Doe nu de gratis introductietraining en ontdek:

In deze 5 punten zitten 5 stappen verwerkt die jou helpen om in 6 weken van stress naar succes te komen met jezelf. Blijf dus tot het einde kijken, zodat je alle stappen hebt gehoord én de 5 essentiële tips niet mist!

5/5

Margriet is een echte doorpakker, die haar vinger op de zere plek durft te leggen.

"Na een zakelijk heftig en spannend jaar kon ik wel wat extra focus gebruiken. Ik koos voor het online programma 'Van Stress Naar Succes Met Jezelf'. Op eigen snelheid (en zin) alle stappen volgen. Dat leek mij een prima plan! Het programma zit goed in elkaar met overzichtelijke stappen en werkbare opdrachten. Makkelijk zaken terugkijken. Wanneer je het wil is er online hulp van Margriet. Het effect bij mij was 'orde in de chaos'. Meer structuur en een opgeruimd hoofd. Plek voor nieuwe dingen!"

Melvin Hardey

Commercieel Directeur, Cherry Communicatie

5/5

Ik ben nu een betere Minka dankzij dit online programma!

"Ik heb mijn energielekken en stresspunten gevonden en ik RET mezelf nu met een T. Ik heb mijn ideale energiebalans opgemaakt, ik ben assertiever geworden en ik heb mijn onzekerheden overwonnen. Ook denk en praat ik nu in ik-vorm, waardoor ik veel beter uit de verf kom. Wie een betere versie van zichzelf wil worden, beveel ik het online programma 'Van Stress Naar Succes Met Jezelf' van harte aan."

Minka Weeda, Wiesner Hager

Adviseur Business Development

Stel je voor dat:

Dit is allemaal mogelijk als je effectief stress omzet in succes. Word de versie van jezelf die je vrolijk in de spiegel aankijkt als je opstaat en die nog steeds blij naar je kijkt als je naar bed gaat. Dat zou toch geweldig zijn? Gun het jezelf, gun het je dierbaren!

online programma fft

In 6 weken van stress naar succes

Jij kunt voor eens en voor altijd afrekenen met jouw stress door nu het heft in eigen hand te nemen.

In het online programma 'Van Stress Naar Succes Met Jezelf' breng je jezelf in 6 weken van dromen naar daden. Slim en snel, op je eigen tijd en tempo, beproefd en bewezen.

Start nu en zet jezelf weer aan het roer van je eigen leven. Met puike prestaties, relaxte relaties en een opgeruimd humeur. Speciaal voor ambitieuze directeuren, managers en professionals die de regie over hun werk en leven terug willen.

Ben jij bereid jezelf onder ogen te zien?

Hoe zeer je hier mogelijk ook naar verlangt, dit online programma is geen quick fix. Jezelf in 6 weken van stress naar succes brengen, vraagt van jou om echt in de spiegel te kijken en het groeiproces serieus met jezelf aan te gaan.

Ben je daartoe bereid, dan garandeer ik je dat jouw lef, inzet en doorzettingsvermogen beloond zullen worden: met jezelf aan het roer van jouw eigen leven!

Werkstress verminderen, zo haal je het beste uit jezelf

Wat krijg je in dit 6 weken online programma?

online programma fft

6 modules voor 6 weken

Om jouw stress in 6 weken om te zetten naar succes, voorziet dit online programma in 6 praktische modules, waarmee je geheel zelfstandig en op je eigen tijd en tempo aan het werk kunt.

Module 1

Wat is stress en hoe voorkom je het?

In deze 1ste module ontdek je hoe het staat met jouw belasting in je werk, privé en hobby's en hoe het zit met jouw belastbaarheid in hoofd, hart en handen. Je krijgt helder waar jouw stress zit en hoe je deze om kunt buigen naar stretch, zodat je het beste uit jezelf kunt halen. Dit voorkomt jouw burn-out of bore-out en helpt je in flow te leven en werken – zonder overuren!

Module 2

Jouw stressvolle situaties en gewoonten

Deze 2de module presenteert je de ziekmakende cijfers van beroepsziekte nummer 1 en geeft je inzicht in situaties en gewoonten die je meer ontvankelijk maken voor stress. Met deze kennis kun je andere keuzes maken, waardoor je minder druk en spanning ervaart en meer ruimte en rust.

Module 3

RET jezelf

In deze 3de module ga je aan de slag met de belangrijkste oorzaak van jouw stress: jijzelf. Je krijgt een uitermate effectieve methode aangereikt om grip op je eigen emoties te krijgen, waardoor je jezelf niet meer frustreert. Daardoor voel je je zeker, veilig en prettig en bereik je met anderen sneller, beter resultaat.

Module 4

Hoe je goed voor jezelf zorgt

Wil jij goed voor anderen zorgen? Begin dan eerst met goed zorgen voor jezelf! In module 4 sta jij centraal. De opdrachten en oefeningen zijn inspirerend, verfrissend en verrijkend, waardoor je met nieuwe ogen naar jezelf gaat kijken en nieuwe kansen en mogelijkheden ontdekt om je leven vanuit passie, energie en plezier vorm te geven.

Module 5

Hoe je tijd voor je laat werken

Met de 5de module reken je af met druk, drukker, drukst en daardoor moe, moeër, moest. Je ervaart weer hoe het is om zeeën van tijd te hebben en te barsten van de energie. Zeg maar alvast gedag tegen je tijdvreters en welkom aan je energiegevers.

Module 6

Hoe assertiever, hoe liever

Module 6 biedt je een schat aan gedragingen om zakelijk de beste resultaten te boeken én persoonlijk uitstekende relaties te hebben. Waar je in assertiviteit te winnen hebt, kun je direct mee aan het werk. Je klanten, collega's en dierbaren zullen je dankbaar zijn – en jij jezelf ook.

online programma fft

Praktische opdrachten en handige tools

In dit online programma ga je zelf aan de slag. Effectief en efficiënt met praktische opdrachten en handige tools. Daardoor maak je binnen een korte tijd enorme stappen.

Om het jou zo gemakkelijk mogelijk te maken, bestaat elke module uit heldere video's, panklare opdrachten en gestructureerde werkbladen. Deze tools staan je 24/7 ter beschikking, zodat je overal en altijd met jezelf aan de slag kunt.

Kortom: Alles staat nu al helemaal klaar voor je om het heft in eigen hand te nemen en over 6 weken aan het roer van je eigen leven te staan, met focus op wat jij belangrijk vindt.

24/7 besloten Mastermind Community

Na je aanmelding krijg je direct toegang tot de besloten Mastermind Community. Hierin kun je interactief samenwerken met andere ambitieuze directeuren, managers en ondernemende professionals, die net als jij van stress naar succes willen.

Online raad en daad van Margriet en FFT-team

Via de besloten Mastermind Community kun je jouw leervragen op elk moment gericht aan Margriet en het FFT-team stellen. Je krijgt klip en klare feedback, waardoor je recht op je doel afgaat en jouw dromen vlot realiseert.

online programma fft

Exclusieve bonus

Omdat ik het jou van harte gun dat jij over 6 weken staat waar jij nu nog van droomt, heb ik ook nog een exclusieve bonus voor je.

Speciaal voor deelnemers aan het online programma 'Van Stress Naar Succes Met Jezelf' stel ik wekelijks inspirerende toptips & succesartikelen beschikbaar, waarmee al duizenden directeuren, managers en ondernemende professionals uit honderden organisaties de afgelopen decennia meer succes en minder stress ervaren met zichzelf, tijd en hun omgeving.

5/5
Mari Blanken

Nee is ook een antwoord

"Door de praktische opdrachten en oefeningen uit het programma, heb ik mezelf beter leren kennen. Ik weet nu beter wat ik belangrijk vind en vooral, dat ik geen excuses hoef te maken wanneer ik bepaalde dingen niet wil doen. Ik ben rustiger, maak me minder druk over dingen die ik toch niet kan veranderen en heb meer tijd voor dingen waar ik energie van krijg en die ik leuk vind."

Mari Blanken

Ondernemer, LeMore Media

5/5
Geert Lamerichs BDO

Assertiever op mijn werk

"Nu ik duidelijke prioriteiten in mijn activiteiten heb gesteld, kan ik met meer enthousiasme en toewijding bezig zijn met de zaken die ik wel leuk vind en heb ik meer tijd over voor mezelf. Ik ben rustiger op mijn werk en weet duidelijker waar ik naartoe wil. En als ik dan een keer stress heb, ben ik sneller in staat om tot de kern te komen, zodat ik de stresssituatie kan oplossen."

Geert Lamerichs

Junior Consultant, BDO

De waarde van dit totaalpakket

Met alles wat dit online programma biedt, doe je een gouden greep!

Normaal deel ik deze expertise alleen met deelnemers aan mijn leiderschapsprogramma's en in company trajecten, die per persoon minimaal 5000 euro excl. btw investeren. Zij gaan voor goud en dat is ook wat ze van mij krijgen!

Jouw investering

Omdat ik iedere directeur, manager en ondernemende professional een stressvrij leven gun én het taboe op stress de wereld uit wil helpen, wil ik de drempel om deel te nemen zo laag mogelijk maken.

Daarom heb ik besloten zelf 75% te willen investeren in jouw deelname.

Jouw eigen investering bedraagt daarmee slechts 25%, te weten:

1247 euro (ex btw)

Dit is jouw kans!

Denk je eens in: met deze investering hoef jij het wiel van stress naar succes niet meer uit te vinden en kun je het direct voor je laten draaien. In slechts 1,5 tot 2 uur per module, die je – hieperdepiep hoera – 100% aan jezelf besteedt.

Dit is je kans! Over 6 weken kun jij jezelf van stress naar succes geholpen hebben en het roer weer in handen hebben. Behaal fluitend je doelen en resultaten, geniet weer van tijd en energie voor jezelf en je dierbaren!

Meld je nu aan om over 6 weken te zijn waar je nu nog van droomt.

Over Margriet Taams en FFT

Houd jij van open, eerlijk en direct? Dan ben je bij Margriet aan het juiste adres!

Speciaal voor ambitieuze directeuren, managers en ondernemende professionals heeft zij dit online programma ontwikkeld, waarin zij haar tientallen jaren kennis, kunde en ervaring heeft gebundeld, zowel als topcoach en executive trainer, maar ook als organisatieadviseur, interim- en projectmanager en > 25 jaar ondernemer met haar eigen bedrijf FFT.

Voor Margriet geen doekjes voor het bloeden of zachte heelmeesters die stinkende wonden maken. In elke module komt ze direct tot de kern, waardoor jij precies weet wat jou te doen staat om jezelf in 6 weken van stress naar succes te helpen. Want waarom eromheen draaien als het doel- en resultaatgericht kan?

"Practice what you preach" en "What you see is what you get". De afgelopen decennia heeft Margriet duizenden ambitieuze directeuren, managers en professionals uit honderden organisaties geholpen om productief en relaxed te functioneren. Je bevindt je dus in goed gezelschap.

Margriet Taams
online programma fft

Help jezelf nu van stress naar succes

Maak je leven en je werk leuker. Vind de knoppen in jezelf en word relaxter. Over 6 weken ben je blij dat je nu hebt doorgepakt.

5/5
Sarah Zheng

Ik stevende op een bore-out af

"Ik had geen last van te veel druk in mijn carrière, maar juist van te weinig. Dat ik daarmee op een bore-out afstevende wist ik niet, maar dat ik het niet zover wilde laten komen wist ik wel. Dus besloot ik om met Margriet en haar online programma dieper te graven, met grote, positieve gevolgen. Ik heb een nieuwe baan gevonden zonder de veroorzakers van negativiteit in mijn vorige werk (grote, oude organisatie, administratieve taken en weinig uitdaging). Daarnaast heb ik een duidelijker beeld van wat ik op de lange termijn wil doen. Al met al zit ik nu stukken beter in mijn vel, ben ik opgewekter, durf ik weer mezelf te zijn en bouwt mijn zelfvertrouwen zich weer op."

Sarah Ying Zheng

Data scientist, Perseuss

5/5

Van dienend naar leidend

"Door het online programma te volgen ben ik bewust geworden hoe ik veerkrachtiger kan zijn in mijn dagelijks handelen en hoe ik een gezonde balans houd. Ook ben ik begonnen met het beter doorgronden van de (on)uitgesproken verwachtingen in communicatie en handelen van anderen. Daarvoor heb ik diverse tools in handen gekregen, waarmee ik nu nieuwe loopbaanmogelijkheden verken. Dit programma is een aanrader voor een ieder die wil investeren in zichzelf."

Mark Pijlman

Information Manager, Pijlman Adviesdiensten

online programma fft

Weg met jouw stress

Stel je voor dat je jezelf over 6 weken van stress naar succes geholpen hebt...

Klik op de knop hieronder en start vandaag nog met het waarmaken van jouw dromen. Het kan, het mag en niemand anders doet het voor je. Dus go for it!

Deze organisaties en bedrijven gingen je voor:

Vraag & antwoord

Het kan goed zijn dat je nog met vragen zit over het online programma. Hieronder heb ik de meest gestelde vragen verzameld en van een antwoord voorzien. De kans is groot dat jouw vraag er ook tussen staat.

Direct na het afrekenen krijg je van ons een e-mail met de inloginstructies. Hiermee kun je zelf een account aanmaken in onze online leeromgeving. Zodra je ingelogd bent, kun je starten met de trainingsvideo's, opdrachten en werkbladen.

Al jarenlang help ik ambitieuze directeuren, managers en professionals 1 op 1 en in groepsverband. Dit doe ik nog steeds, echter regelmatig kreeg ik de vraag of mijn coaching, training en advies ook online te volgen zijn. Omdat ik dit zo'n goed idee vond, heb ik mijn kennis verwerkt in een praktisch online programma met opdrachten en oefeningen waarmee je in slechts 6 weken tijd de basis legt om jezelf van stress naar succes te helpen.

Mijn doel is om zoveel mogelijk drukke directeuren, managers en ondernemende professionals te helpen naar een stressvrij leven. Het is niet mogelijk om je geld terug te krijgen als je eenmaal toegang tot het online programma hebt gekregen. Dit is om misbruik te voorkomen. De afgelopen decennia heb ik duizenden leidinggevenden en vakspecialisten uit honderden organisaties succesvol geholpen. In de besloten Mastermind Community staan het FFT-team en ik 24/7 met raad en daad voor je klaar. Ook beantwoorden we daar al jouw vragen. Als je om welke reden dan ook toch niet tevreden bent, vinden we linksom of rechtsom een passende oplossing.

Het online programma bestaat uit 6 modules. Deze modules zijn videolessen die ik zelf heb opgenomen. Aan het einde van iedere videoles krijg je opdrachten die je kunt uitvoeren met de bijbehorende werkbladen. Op deze manier maak je alle leerstof direct eigen en zul je merken dat je in een hele korte tijd fikse sprongen maakt, waardoor je over 6 weken aan het roer van je eigen leven staat.

Niet werken heeft 100% te maken met jouw eigen inzet. Het is belangrijk dat je bereid bent tot zelfreflectie (in de spiegel kijken) en dat je gemotiveerd bent om de opdrachten en oefeningen uit te voeren. Als jij jezelf nu een slag in de rondte werkt om je werk af te krijgen, dan heb ik er vertrouwen in dat je ook de inzet en discipline kunt opbrengen om 1,5 tot 2 uur in de week te besteden aan dit online programma. Je wilt op een praktische manier verandering bereiken, toch?

Ja, dat kan. Wil je echter effectief veranderingen doorvoeren, dan is het aan te raden jezelf in 6 weken tijd bij de lurven te pakken en korte metten te maken met ineffectief gedrag. Je doet er jezelf een plezier mee.

Na aanschaf van het online programma krijg je direct toegang tot de besloten leeromgeving. Alle video's, artikelen, oefeningen en opdrachten zijn 24/7 beschikbaar en kun je voor eigen gebruik downloaden of printen. Zo kun je overal en altijd met de modules aan het werk en jezelf in 6 weken van stress naar succes helpen.

Direct contact