fbpx

Leiderschaps­programma 'Meer Succes, Minder Stress'

Relaxed excelleren aan de top? Kies nu voor 0% overuren, 25% productiever en 100% leven!

In het leiderschapsprogramma 'Meer Succes, Minder Stress' leer je hoe je relaxed excelleert aan de top – zonder iets of iemand tekort te doen.

Wat denk je van 0% overuren, 25% productiever en 100% leven? Voor jezelf, je team en organisatie? Daar ga je toch van fluiten? En je klanten, collega's en dierbaren ook!

Over 12 maanden kan dit jouw werkelijkheid zijn! Met wekelijkse topcoaching en live executive training van Margriet Taams in een selecte groep van ambitieuze directeuren, managers en ondernemende professionals.

Dus grijp nu je kans en word het effectieve voorbeeld dat effectief doet volgen.

leiderschapsprogramma fft

Zet stress systematisch om naar succes en presteer beter dan ooit!

Exclusief voor ambitieuze directeuren, managers en ondernemende professionals die niet langer willen leven om te werken, maar willen werken om te leven.

Vraag nu een persoonlijk gesprek aan met Margriet hoe het leiderschapsprogramma 'Meer Succes, Minder Stress' jou relaxed laat excelleren aan de top.

Introductievideo leiderschapsprogramma 'Meer Succes, Minder Stress'

Stress sluipt je leven in

Zijn je dagen te kort en blijft het werk zich opstapelen? Liggen je collega's dwars of zijn ze nergens voor te porren? Zeurt je hoofdpijn net zo hard als jouw klanten?

Ongemerkt leveren zulke situaties spanning op en loopt je emmer over.

Herken je dit bij jezelf:

Op zich is het allemaal niet zo erg. Het loopt nog steeds redelijk in je leven. Niet op rolletjes misschien maar wel z'n gangetje. Alleen:

5/5
Alfred Konz

Mijn bedrijf kan voort zonder mij

"Ik twijfelde enorm. Moest ik dat nou doen, zo'n programma van een jaar? Wat kost dat niet aan tijd? En had ik dat wel echt nodig? Zo slecht runde ik mijn bedrijf toch niet? En zo erbarmelijk ging het toch ook niet thuis?

Dat ik me altijd gespannen voelde, hoorde bij mijn werk. En dat ik niet te genieten was, lag aan anderen. Maar Margriet wond er geen doekjes om: als ik weer plezier wilde hebben in mijn leven moest het roer drastisch om.

Aanvankelijk wilde ik daar niet aan. Zei ik 'ja' en deed ik 'nee'. Maar Margriet zou Margriet niet zijn als ze daar genoegen mee zou nemen. Ze bleef de vinger op de zere plek leggen totdat ik het zat was en ging doen wat werkt. Nee zeggen, delegeren en laten. Keuzes maken en prioriteiten stellen, hoe impopulair ook.

Vanaf dat moment veranderde alles. Ik keek weer vooruit, kreeg weer vertrouwen in de toekomst, ondernam stappen. Mijn bedrijf heeft continuïteit gekregen in een fusie en kan voort zonder mij. Ik kan kiezen hoe lang ik nog wil werken en hoef me geen zorgen meer te maken over mijn pensioen. De stress van overleven is voorbij, zowel voor mij als voor mijn medewerkers. Privé heb ik twee hartenwensen vervuld. We hebben ons huis verkocht en wonen nu in een appartementje in hartje Amsterdam en in een huisje in de bossen.

Mijn oogst? Ik gedraag me assertiever, ben vrolijker en slaap beter. Gaat er iets mis? Dan blijf ik er niet meer in hangen. Ik los het op, vraag om hulp of accepteer het. Ik kan niet alles, ik wil niet alles en ik hoef niet alles. Ik werk nog maximaal 32 uur (dat was het dubbele) en bouw deze uren de komende jaren verder af.

Dus als je nog twijfelt: plan een Doorbraaksessie met Margriet en ontdek hoe ook jij het roer effectief omgooit."

Alfred

Directeur Productiebedrijf

leiderschapsprogramma fft

Je bent niet de enige

Veel ambitieuze directeuren, managers en ondernemende professionals worstelen met stress aan de top – bij voorkeur in hun eentje. Net als jij zitten ze gevangen in hun dagelijkse stresscirkel:

Wil jij graag verbetering door deze stresscirkel te doorbreken?

Ja? Vraag dan nu een vrijblijvend gesprek met me aan.

Hoe je in jouw functie topprestaties levert – zonder te stressen

In het leiderschapsprogramma 'Meer Succes, Minder Stress' leer je hoe je al je doelen behaalt, direct 100% meer gedaan krijgt en een betere versie wordt van jezelf zonder harder te werken. En zonder jezelf, je hobby's en je privéleven op te offeren.

leiderschapsprogramma fft

Stel je eens voor dat:

Word weer die persoon die jijzelf ook leuk vindt. Die persoon waar je graag naast zou zitten in het vliegtuig – tijdens een intercontinentale vlucht.

leiderschapsprogramma fft

Hoe word jij je relaxte zelf?

Om relaxed door het leven te stappen is het belangrijk dat je jouw eigen stress serieus neemt. Niemand anders kan voelen wat jij voelt en niemand anders kent jouw lichaam en geest beter dan jij.

Dus geven je hoofd, hart of handen signalen? Neem ze serieus en moffel je ongemakken niet weg. Elke dag paracetamol biedt geen soelaas, een extra slaapmutsje evenmin en ook met een jaarabonnement bij de fysiotherapeut los je jouw getob en stress niet op.

Hetzelfde geldt voor signalen uit je omgeving. Lopen klanten en collega's op eieren bij je? Vergeet je afspraken met vrienden en familie? Liggen je hardloopschoenen en tennisracket te verstoffen in de kast?

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand. Kijk eens goed naar je eigen doen en laten. Is dit werkelijk wat je wilt? En ook hoe je je wilt voelen?

Je antwoord is waarschijnlijk "NEE" en dus is het tijd voor actie.

Zet nu de eerste stap en ga in gesprek, zodat je precies weet waar je nu staat, waar je heen wilt en hoe je daar komt.

Maak kennis met je grootste vijand

Stress ligt altijd op de loer. En al helemaal in zo'n hectische en verantwoordelijke functie als jij hebt. Het sluipt erin. Stapje voor stapje. Zonder dat je er erg in hebt.

Wist jij dat je grootste vijand niet stress is? En ook niet de deadline? En zelfs niet degene aan wie je verantwoording aflegt of dat ene teamlid dat de kantjes ervan afloopt.

Je grootste vijand ben je zelf. En daarin sta je niet alleen.

Kijk maar eens goed om je heen. Hoeveel directeuren ken jij die er ruiterlijk voor uitkomen dat ze stijf staan van de stress? En hoeveel managers ken jij die eerlijk opbiechten dat ze er helemaal doorheen zitten? En wat te denken van al die professionals die al jaren op hun tandvlees lopen? Heb je ze dat ooit horen zeggen?

Stress is taboe

Op stress ligt een taboe en daarom hebben we het er niet over. Want dan is het er niet. En dan hebben we er ook geen last van. Was het maar zo, toch?

Helaas, stress lost zich niet vanzelf op. Sterker nog, hoe langer je ermee rondloopt hoe erger het wordt. Totdat de man met de hamer langskomt en je wel tot stilstand dwingt. In het beste geval met een burn-out, in het slechtste geval een fatale hartaanval.

Pak het anders aan

Stress omzetten in succes: dat is geen kunstje, maar een kunst! En die kunst kun jij je eigen maken. Tijdens het leiderschapsprogramma 'Meer Succes, Minder Stress'.

Vraag nu een persoonlijk gesprek aan met Margriet hoe dit programma jou gaat helpen.

5/5
roberto saporito universiteit utrecht

Ik laat me niet meer uit het veld slaan

"Het deed zeer. Al bij de eerste live training kwam ik mezelf hard tegen. Margriet schudde me wakker: open, eerlijk en direct. Ik was niet duidelijk in wat ik wilde en kwam daardoor niet uit de verf.

Het was het begin van een zoektocht naar mezelf en omgaan met tegenslagen en veranderingen. Wie was ik eigenlijk? Wat wilde ik echt? Ik was "'Koning Confrontatie Vermijden'. Daar kón ik niet omheen. Ik besloot mezelf helemaal open te stellen.

En kijk mij nu. Ik laat me niet meer uit het veld slaan door intimiderend gedrag of onwrikbare standpunten, maar voel me in mijn element in het 'kat en muis'-spel dat academies en diensten met elkaar spelen. Ik heb mezelf zien veranderen en groeien, ik heb mijn zwakheden geaccepteerd en ermee om leren gaan (dat moest ik toch echt zelf doen).

Heb ik mijn doelen gehaald? Ja, ik begeleid teams in LEAN samenwerken en pas het effectieve denken, durven en doen van FFT daar goed in toe. En ik ben gestopt met werk dat niet bij mij hoort. Heerlijk."

Roberto Saporito

Productmanager, Universiteit Utrecht

5/5
Jeanette Dijkshoorn

Eindelijk innerlijke rust

"Ik wilde niet, maar ik moest wel. Ik liep mezelf compleet voorbij, putte mezelf volledig uit.

Toen ik na veel mitsen en maren aan het programma begon, wilde ik leren hoe ik me meer zou kunnen ontspannen. Met mijn fulltime baan, diverse nevenfuncties en ongedeelde zorg voor mijn eenoudergezin, was mijn situatie zeer stressvol. Mijn dagen waren tot de nok gevuld met allerlei taken die ik mezelf oplegde. Van mezelf mocht ik pas zitten als alles af was. Bijna nooit dus.

Met het leiderschapsprogramma 'Meer Succes, Minder Stress' heb ik geleerd om mezelf centraal te zetten, structuur in mijn taken aan te brengen en tijd in te plannen voor 'niets doen'.

De voordelen van mijn nieuwe mindset zijn talrijk: Ik neem mijn werk niet meer mee naar huis, kan mij 's avonds beter ontspannen en ik ga vaker naar buiten. Ik schilder en knutsel, doe leuke dingen met mijn vriend, kinderen en familie en zit lekker in mijn vel.

Ook ben ik nu tevreden met mezelf; iets wat ik mij een jaar geleden totaal niet kon voorstellen. Zowel thuis als in mijn werk heb ik daardoor de innerlijke rust gevonden, die ik zocht. En daar vaart iedereen wel bij."

Jeanette Dijkshoorn

Ondernemer

5/5
Karel van Berk

Ik was mezelf aan het slopen

"Dat ik stijf stond van de stress wilde ik niet weten en ook niet dat ik keihard op een burn-out afstevende. Iedereen kletste ik onder de tafel, behalve Margriet. Zonder omhaal concludeerde zij dat ik mezelf aan het slopen was. Geen rust, geen overzicht, geen structuur. Alleen maar aan het werk en een veel te vol hoofd.

Als rechtgeaarde hardwerker ging ik maar door en was goed nooit goed genoeg. Er moest altijd wel wat en zo hield ik mezelf al jaren 24 uur per dag bezig. lk ging met mijn werk naar bed, stond ermee op en luisterde niet naar de signalen van mijn lichaam: extreme vermoeidheid, voortdurende onrust en hardnekkige vage klachten.

Ik moest op zoek naar mezelf, mijn persoonlijke visie. Nu – ruim een half jaar later – ben ik rustiger, meer gefocust en zet ik mezelf beter neer. Ik weet wat ik belangrijk vind in mijn leven, wie ik wil zijn en wat ik wil doen. Ik wil mijn droom 'Het Ouden Huis' realiseren, er zijn voor mijn gezin en tijd aan mezelf besteden. Derhalve heb ik besloten mijn functie als directeur bestuurder te beëindigen.

Met het leiderschapsprogramma 'Meer Succes, Minder Stress' ga ik de komende maanden verder werken aan mijn nieuwe leven. En dat gaat lukken, omdat het aanbrengen van structuur – waar ikzelf enorme moeite mee heb – een belangrijke pijler is. Daarnaast zal Margriet mij zeker verder helpen met de stappen die ik te zetten heb: streng doch rechtvaardig als ik niets doe, warm en belonend als ik me inzet.

Dank voor de stappen die we samen hebben gezet en voor de stappen die we nog zetten gaan. Jij en de groep hebben mij weer met beide voeten op de grond gezet en niemand krijgt mij nog van mijn plaats."

Karel van Berk

Directeur & Bestuurder Woningstichting Gouderak

leiderschapsprogramma fft

Waar sta jij?

Om te weten of 'Meer Succes, Minder Stress' iets voor je is, is het belangrijk om te weten waar je staat. Om echt even goed naar je eigen situatie te kijken ̶ zónder oogkleppen op en zonder jouw excuses voor waar aan te nemen.

Ik snap dat dit confronterend voor je kan zijn, maar ik weet ook dat niets doen geen optie is. In je eentje krijg je jouw gestres niet opgelost, met je bestaande omgeving lukt dit je ook niet en je bent niet voor niets tot hier gevorderd in het lezen over mijn leiderschapsprogramma 'Meer Succes, Minder Stress'.

Zo te zien sta je open voor hulp en ben je bereid om naar jezelf te kijken en met jezelf aan de slag te gaan. Deze motivatie en actiebereidheid spreken mij zeer aan, omdat dit twee ingrediënten zijn voor succes. Het derde ingrediënt is een wederzijdse klik en daar is maar op een manier achter te komen: door elkaar mee te maken.

Met alle plezier nodig ik je dan ook uit om in gesprek te gaan, zodat we samen kunnen kijken hoe ik jou kan helpen om 0% overuren, 25% productiever en 100% leven waar te maken aan de top. Meld je nu aan voor jouw gratis Doorbraaksessie naar jouw nieuwe leven.

Beproefd en bewezen stappenplan

In het leiderschapsprogramma 'Meer Succes, Minder Stress' leer je hoe je jouw stress systematisch omzet in succes. Zodat je  ̶  zonder overuren  ̶  25% productiever functioneert in je werk en thuis ontspannen en gelukkig bent.


Daarin begeleid ik je stap voor stap, live en online, met exclusieve topcoaching en executive training in een selecte groep gelijkgezinden.

Vanaf de intake sta ik aan je zijde en krijg je concrete handreikingen, oefeningen en tips om je leven in te richten op een manier die werkelijk bij je past. Zodat je het beste uit jezelf haalt en anderen vooruit helpt om op hun beurt ook het beste uit zichzelf en hun omgeving te halen. Effectief voorbeeld doet immers effectief volgen.

Een jaarprogramma... voor je leven

In het leiderschapsprogramma 'Meer Succes, Minder Stress' ga jij met jezelf het verschil maken in jouw Leiderschap, Ondernemerschap, Verbinding en Energie, zodat je met LOVE kunt doen en laten.

Je werkt aan snelle, juiste en volledige resultaten met meer plezier en minder verspilling.

En tot slot rekenen we af met achterstanden, klachten en improductiviteit.

Klinkt dit je als muziek in de oren? Meld je dan nu aan voor jouw gratis Doorbraaksessie, zodat ook jij 0% overuren, 25% productiever en 100% leven waarmaakt aan de top.

Om alvast naar uit te kijken...

In 'Meer Succes, Minder Stress' werken we aan vijf transformaties. Je gaat:

En ook...

Verder stellen en behalen we zeven hoofddoelen:

Deze resultaten ga je hoe dan ook behalen:

Voor wie is 'Meer Succes, Minder Stress'?

Het leiderschapsprogramma 'Meer Succes, Minder Stress' is speciaal ontwikkeld voor ambitieuze directeuren, managers en ondernemende professionals die het beste van het beste willen, maar niet geleefd willen worden.

Het goede nieuws is dat dit echt mogelijk is en dat ook jij dit kunt leren!

Met het leiderschapsprogramma 'Meer Succes, Minder Stress' geef je jezelf dé gouden kans om:

Kun je tegen een stootje?

Wat ook erg belangrijk is om te weten, is dat 'Meer Succes, Minder Stress' geen quick fix is. Wat er in jaren ingeslopen is, is er niet zo maar eventjes uit te halen.

Ingesleten gewoonten en gedrag vragen om andere manieren van denken, durven en doen. Over jezelf en hoe je met jezelf omgaat. Maar ook over je omgeving en wat je anderen toestaat.

De grote vraag is dus of je echt bereid bent om te veranderen en jezelf daarvoor bij de lurven wilt (laten) pakken. Of je enerzijds de confrontatie met jezelf wilt aangaan en anderzijds wilt oefenen met ander - effectief - gedrag. En dat je bereid bent om te vallen, op te staan en weer door te gaan, omdat dit nu eenmaal de weg is naar groei en bloei én naar ruimte en vrijheid.

Ben je hiertoe bereid? Weet dan dat ik er 100% voor je ben!

Wil je weten hoe dat voelt? Boek dan nu jouw gratis Doorbraaksessie.

Waarom zou je met mij werken?

Ik ben Margriet Taams - topcoach en executive trainer sinds 1997.

Ik geloof erin dat open en eerlijke communicatie, het leveren van kwaliteit en een resultaatgerichte ambitie het beste werken als je je doelen wilt bereiken.

Sinds 1997 heb ik al meer dan 12.000 directeuren, managers en ondernemende professionals uit ruim 1.000 organisaties begeleid naar meer productiviteit, vitaliteit en ontspanning.

Vanuit die ervaring weet ik wat wél werkt - maar ook vooral wat niet - en hoe je mensen in beweging krijgt én houdt. Daarbij is een glasheldere, systematische aanpak dé manier om resultaat te boeken en je potloodje scherp te houden. 

Het bereiken van de finish vraagt zelfs nog meer. Dat is alleen mogelijk met een winnaarsmentaliteit, zonder af te haken met slappe excuses. 

Dus zeg het maar… Ben jij klaar voor relaxed excelleren aan de top?

Boek dan nu jouw gratis Doorbraaksessie.

Deze organisaties en bedrijven gingen je voor:

Wat deelnemers zelf vertellen over 'Meer Succes, Minder Stress':

Direct contact