fbpx

Opkikker van FFT – hoe je eruit springt als leider

Opkikker van FFT – hoe je er uitspringt als leider

Durf jij eruit te springen als leider? Of vind je dat lastig op topniveau? Luister dan naar het lied dat de opkikker uit het logo van FFT in deze blog kwaakt. En doe daarna je voordeel met de opkikker die FFT je aanreikt om jezelf in 6 weken aan het roer van je eigen leven te zetten – met allemaal opkikkers om je heen.

Ben jij een opkikker?

In dit filmpje onthult de opkikker van FFT hoe hij eruit springt als leider, waardoor hij geen dikkopje meer is en ook niet is blijven hangen in kikkerdril.

Welke kleur beken jij?

Zeg eens eerlijk: beken jij kleur als leider? Of laat je je liever nog niet zien, omdat je daar allerlei 'denksels' en 'vindsels' bij hebt.

Kan het zijn dat je jezelf en je omgeving hiermee klein houdt, waardoor je niet het beste uit jezelf en anderen haalt? Terwijl samen puik presteren in minimale tijd met ultieme relaties nou net hetgeen is waarin jij als leider hét verschil kunt maken. Sterker nog, dit is precies wat je omgeving van jou verwacht, juist omdat je een leider bent.

Durf uniek te zijn

We zijn allemaal uniek. We kunnen ons leven vorm en inhoud geven op onze eigen manier. Dat doe ik naar hartenlust in mijn leven en met mijn bedrijf FFT. Ik leef voluit en gun dat iedereen.

En jij? Durf jij uniek te zijn?

Kikker jezelf op!

Om te groeien en te bloeien helpt het om eens even goed te kijken met wie je je omringt en hoe jij je in die omgeving gedraagt.

  • Voor wie ben jij een opkikker?
  • En welke opkikkers verzamel jij om je heen?

Wil je je omringen met opkikkers, dan kan ik je mijn online programma 'Van Stress Naar Succes Met Jezelf' van harte aanbevelen. In dit programma ontdek jij wat jij belangrijk vindt in je leven en hoe je daar – letterlijk en figuurlijk – productief en ontspannen werk van maakt.

Zo kan het zijn

Stel je voor wat je dan allemaal voor elkaar krijgt:

  • In je werk: met klanten, collega's en leveranciers.
  • In je privéleven: met je gezin, vrienden en familie.
  • In je hobby's: sport en spel, vertier en vermaak, persoonlijke en algemene ontwikkeling.

Zie je het al voor je? In je resultaten, je financiën en je gezondheid? In je relaties en toekomstperspectief?

En voel je het ook? In passie, energie en plezier? In rust en ruimte? In genieten en geluk?

Opkikker van FFT

Productief en relaxed functioneren aan de top, omdat jij je eigen lied durft te kwaken…… Dat zou toch heerlijk zijn?

Mijn opkikker van FFT voor jou is dat je hier nu direct mee aan het werk kunt. Net zoals Geert, Mari, Sarah en Mark dat deden, waardoor zij zakelijk en privé grote sprongen vooruit maakten. Alle vier staan zij weer aan het roer van hun eigen leven - met focus op wat zij zelf belangrijk vinden.

Op naar een leven vol opkikkers, waarmee je jouw stress-, drift- en gifkikkers het nakijken geeft. Grijp nu je kans om over 6 weken te staan waar je nu nog van droomt.

Ik zie naar je uit!

Vraag en antwoord

Heb je vragen over deze blog? Of wil je jouw ervaringen met er (niet) uit durven springen delen? Laat dan hieronder jouw reactie achter en ik antwoord persoonlijk.

Exclusief 1 op 1 sparren

Wil je liever direct persoonlijk met mij in gesprek, zodat 0% overuren, 25% productiever en 100% leven jouw relaxte werkelijkheid wordt? Klik hier om jouw Doorbraaksessie te boeken en we spreken elkaar binnenkort.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vind meer tips en artikelen

Zoek

Categorieën

Basis voor succes
Eigen verantwoordelijkheid
Samenwerken
Stress
Transparant communiceren
Verzuim & nalatigheid
Direct contact