fbpx

Ook een directeur heeft recht op een privé-leven

Daniël Kerkhof

Graag stel ik je voor aan Daniël. 

Daniël kwam mij in 2018 tegen op LinkedIn en voor hij het wist zat hij bij mij aan tafel. Voor een Doorbraaksessie die hij live geïnterpreteerd had, terwijl ik op kantoor klaar zat voor een telefoongesprek. 

We konden er smakelijk om lachen en besloten de koe direct bij de horens te vatten. Ik bij Daniël en Daniël bij zichzelf en zijn team. Met resultaten om mee thuis te komen. 

In het kort:

Wie? Daniël Kerkhof

Probleem: Veel te aardige directeur die thuis niet kon ontspannen.

Oplossing: 'Meer Succes, Minder Stress' (mijn leiderschapsprogramma waarin je maximaal leert presteren in minimale tijd met ultieme relaties. Wat denk je van 0% overuren, 25% productiviteitsgroei en 100% leven?

Heeft het geholpen? Ja, Daniël weet nu precies wat hij wil en hoe hij zijn werk en privéleven in balans houdt.

Hier is een korte video waarin Daniël zelf zijn ervaring over mijn programma deelt:

Ook schreef hij er een testimonium over.

Wil jij ook zulke resultaten voor jezelf?

Als het antwoord "JA" is, heb ik goed nieuws voor je.

Ik kan jou ook helpen om een ontspannen, effectieve directeur te zijn, die – net als Daniël – elke week baantjes in het zwembad trekt en actief in de weer is als voetbaltrainer van het team van zoon en vriendjes.

Klik hier om meer te weten te komen over mijn leiderschapsprogramma 'Meer Succes, Minder Stress'.

Speciaal voor jou

Vraag en antwoord

Heb je vragen over deze blog? Of wil je jouw ervaringen met recht hebben op een privéleven delen? Laat dan hieronder jouw reactie achter en ik antwoord persoonlijk.

Doe mee met mijn interactieve, online Masterclass

Stap nu uit jouw vicieuze cirkel van alsmaar harder werken, waardoor je tijd en energie krijgt voor jezelf en ontspannen excelleert aan de top. In slechts één uur krijg jij weer grip op je werk en leven. Meld je nu aan voor de interactieve, online Masterclass 'Succes Zonder Stress'.

Aanmelden Masterclass 'Succes Zonder Stress'

Exclusief 1 op 1 sparren

Wil je liever direct persoonlijk met mij in gesprek, zodat 0% overuren, 25% productiever en 100% leven jouw relaxte werkelijkheid wordt? Klik hier om jouw Doorbraaksessie te boeken en we spreken elkaar binnenkort.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vind meer tips en artikelen

Categorieën

Basis voor succes
Eigen verantwoordelijkheid
Samenwerken
Stress
Transparant communiceren
Verzuim & nalatigheid
Direct contact