fbpx

Margriet als spreker

"Verfrissend, verkwikkend en taboedoorbrekend."

Ben je op zoek naar een sprankelende spreker die jouw publiek van begin tot einde boeit?

Met Margriet als spreker is inspiratie en interactie gegarandeerd, waardoor iedereen direct in beweging komt om relaxed te excelleren aan de top.

margriet taams fit for thought wijst naar de website bezoeker

Speciaal voor directeuren, managers en ondernemende professionals die veel te hard werken IN de business, waardoor ze niet toekomen AAN de business, noch aan zichzelf, hun hobby's en dierbaren.

5/5

"De Dag van de ZZP'er 2023 was een groot succes! Margriet Taams was dit jaar voor de 2e keer een van de sprekers en haar verhaal over ondernemen zonder stress werd door de bezoekers beoordeeld met een 7,6. Dat is echt iets om trots op te zijn"

Hante Ledeboer

Relatiebeheer ZZP Nederland

5/5

"Ik heb genoten gisteren van jouw presentatie. In het rijtje tobbers zette vooral de 'love junk' me aan het denken. Ik word inderdaad ingehuurd om een opdracht goed uit te voeren en niet om aardig gevonden te worden.

Dit inzicht helpt me om te focussen op wat er echt toe doet en geen tijd of energie meer te verspillen. Dank je wel!"

Clayde Harkisoon

CJH Finance

Samen relaxed excelleren

Geen verzuim en vermoeidheid meer

Hoe zou het zijn als jij in alle facetten van je leven op je best functioneert – en de mensen om je heen ook? Geen verzuim, verspilling en vermoeidheid meer, maar werken met passie, energie en plezier, waardoor iedereen zakelijk en privé kiplekker in zijn vel zit en beter presteert dan ooit.

Meer succes en minder stress

Margriet op het podium maakt de leider in je wakker en de ondernemer in je los. Ze zet je kritisch aan het denken over jouw eigen doen en laten, waardoor je meer succes en minder stress ervaart. En hoe je dat in 5 stappen verandert in 0% overuren, 25% productiever en 100% leven.

Energiek aan de de slag

Vol energie en inspiratie ga je dan ook na Margriets presentatie aan de slag. Met jezelf, je team en je organisatie. Maar ook met klanten, leveranciers en thuis. Want waarom zou je nog langer kostbare tijd, geld en energie verspillen als je in alle facetten van je leven relaxed kunt excelleren?

5/5

"Ik was gisteren bij je sprankelende, energieke lezing. Nog bedankt ervoor. Naar aanleiding van je verhaal heb ik mijn kernwaarden nog eens nagekeken en korter samengevat. D A G 😊 Durven Authentiek Gaan. Ik ben een creatieve geest die altijd net iets anders denkt en doet."

Veronika Simonett

Kasimto

5/5

"Margriet is een netwerker die je niet over het hoofd kan zien. Ze heeft een gedrevenheid om andere ondernemers te willen helpen en kreeg hiervoor meerdere onderscheidingen binnen ons netwerk. Haar presentatie op onze nationale conferentie heeft vele ondernemers geholpen.

Margriet, je bent een geweldig persoon. Niets is jou te veel en ik hoop dat we nog vele jaren met elkaar zullen samenwerken."

Dave van Klingeren

Nationaal Directeur BNI Nederland en Vlaanderen

Wil je Margriet als spreker boeken?

Aanvraag Margriet als spreker

Deze organisaties en bedrijven gingen je voor:

Direct contact