fbpx

Weg met jouw stress

Online leermodule 'Fataal of Vitaal'

Wil jij relaxed presteren op topniveau? Met deze online leermodule 'Fataal of Vitaal' (video + werkboek) ontdek je hoe je stress vaardig hanteert, waardoor je in alle facetten van je leven op je best functioneert.

Nu tijdelijk van €297 voor €47!

Speciaal voor jou

Heb jij het elke dag druk, druk, druk? En werk jij daarom hard, harder, hardst, waardoor je moe, moeër, moest wordt? Maar is je werk desondanks nooit af?

Je bent niet de enige die zich een slag in de rondte werkt en geleefd wordt door zijn werk! En je bent ook echt niet de enige die het anders wil.

Maar hoe krijg JIJ het dan wel voor elkaar om optimaal presteren en maximaal leven relaxed te combineren?

Goed nieuws!

In de afgelopen decennia heb ik meer dan 11.500 directeuren, managers en ondernemende professionals uit meer dan 1.000 organisaties begeleid om 0% overuren, 25% productiever werken en 100% leven waar te maken. En daarin heb ik iets heel belangrijks ontdekt.

Om succesvol met stress om te gaan, is het essentieel dat je vaardig bent.

Daarom heb ik speciaal voor jou de online leermodule 'Fataal of Vitaal' samengesteld. Deze online leermodule bestaat uit een video met werkboek. In de video maak je in iets meer dan 20 minuten kennis met de vier fasen om een vaardigheid te ontwikkelen én weet je precies hoe jij elke fase positief beïnvloedt, zodat je – nu en in de toekomst – vitaal functioneert. Met het werkboek ga je daarna aan de slag om jouw stressvolle situaties hanteerbaar te maken en zelfs te voorkomen!

De waarde van deze online leermodule is €297 (ex btw). Aan jou vraag ik slechts een klein bedrag van €47 (ex btw) en ik stuur je de inlogcode voor de online leermodule.

online programma fft

In deze online leermodule ontdek je:

Bestel de online leermodule nu voor slechts €47 (ex btw) en bespaar daarmee fors op de waarde van €297 (ex btw).

De video is kort en krachtig en de inhoud is direct toepasbaar.

Je kunt met het werkboek direct vitaal met jouw stress aan de slag.

Voor slechts €47,- (ex btw) met een waarde van 297 (ex btw)!

Klik op onderstaande knop om doorgestuurd te worden naar het betaalscherm.

Over Margriet Taams en FFT

Mijn naam is Margriet Taams. Ik onderneem sinds 1997 met mijn eigen bedrijf FFT (Fit For Thought - denkadvisering), gespecialiseerd in effectief denken, durven en doen.

Ik geloof dat elk mens succesvol kan zijn door precies te zijn wie hij is: zichzelf.

Als topcoach en executive trainer heb ik inmiddels duizenden directeuren, managers en ondernemende professionals van stress naar succes met zichzelf geholpen en van tobben naar toppen met hun team. Daardoor functioneren zij beter dan ooit. Zowel zakelijk als privé, geestelijk en lichamelijk, op de korte en de lange termijn.

Mijn aanpak is beproefd en bewezen en werkt duurzaam om fataal om te zetten in vitaal. Ook jou help ik graag om met meer gemak en minder moeite op je best te functioneren in alle facetten van je leven. Te beginnen met deze online leermodule 'Fataal of Vitaal'.

Margriet Taams

"Insanity: Doing the same thing over and over again and expecting different results."

Albert Einstein