fbpx

Masterclass 'Succes Zonder Stress'

"Hoe je optimaal presteert en maximaal leeft aan de top"

In de online Masterclass 'Succes Zonder Stress' ontdek je hoe je uit jouw vicieuze cirkel van alsmaar harder werken stapt, zodat je tijd en energie krijgt voor jezelf en ontspannen excelleert aan de top.

In slechts één uur LIVE interactie met Margriet en gelijkgezinde directeuren, managers en professionals krijg jij weer grip op je leven. Inclusief praktisch werkboek en advies op maat.

Ben jij erbij? Tijdelijk gratis met een waarde van 297 euro ex btw.

Jessica van Raalte Masterclass 'Succes Zonder Stress'

Speciaal voor directeuren, managers en ondernemende professionals met een bomvolle agenda, die snakken naar rust en ontspanning én uitmuntende resultaten.

masterclass fft

Van lijden naar leiden

Hoe zou het zijn als jij jouw leven niet langer lijdt met een lange ij, maar leidt met een korte ei?

Deze Masterclass zet jou op scherp om uit jouw vicieuze cirkel van veel te hard werken te stappen, waardoor je eindelijk weer aan jezelf toekomt en productiever en relaxter functioneert dan ooit. Zeg maar gedag tegen je werkweek van 60+ uren, je uitgeputte geest en oververmoeide lichaam en welkom fit en vitaal functioneren met een opgeruimd humeur en excellente prestaties en relaties.

Meld je nu aan voor deze online, LIVE Masterclass en besteed je beste uur ooit om jouw neerwaartse stresscirkel te veranderen in een opwaartse successpiraal. Het gaat je oases van rust en zeeën van tijd opleveren, waardoor jij je kunt concentreren op datgene waar jij je in onderscheidt: de beste versie van jezelf zijn!

Druk, drukker, drukst

Hé harde werker, heb jij het altijd maar druk, drukker, drukst? En weet je ook eigenlijk niet meer hoe het voelt om ontspannen en tevreden te zijn?

Je bent niet de enige directeur, manager of ondernemende professional, die van deadline naar deadline racet en het ene project voor het andere inruilt. Van vroeg tot laat ben je bezig, in de avonden en weekenden werk je weg wat is blijven liggen en je gaat naar bed met je smartphone. Het eerste wat je doet als je wakker wordt, is je email checken. Het laatste wat je doet voor je slapen gaat, is je social media beantwoorden.

Moe, moeër, moest

Op z'n best slaap je 6 uur aaneengesloten, op z'n slechtst lig je de halve nacht wakker...

Woelend en piekerend over al het gedoe op je werk, het gezeur van je collega's en het gemopper van je klanten.

Als iedereen gewoon zijn eigen ding zou doen, zou jij je werk ook binnen kantoortijden kunnen klaren en thuis nog een beetje leuk en gezellig zijn.

Maar niets is minder waar. Je bent verre van aangenaam gezelschap, omdat je moe, moeër, moest bent en je lontje korter en korter wordt.

5/5

Wie met meer plezier door het leven wil gaan, beveel ik deze Masterclass zeker aan!

"Ik sta in mijn dagelijks leven vaak onder werkdruk om mijn projecten tot een goed einde te brengen. De planningen waarmee ik werk hebben strakke deadlines en worden door een extern bedrijf opgesteld. Om te kijken wat ik hierin te winnen heb, had ik voor de Masterclass een intentie gezet om nieuwe inzichten te verkrijgen over mijn gedragspatronen.

De Masterclass was goed te volgen en verliep goed gestructureerd. Ik vond de kant-en-klare content heel helder. Iedereen kreeg voldoende aandacht en daardoor voelde ik me ook echt geholpen.

De Masterclass heeft mij concreet laten zien waar mijn verbeterpunten liggen om stress te verminderen. Ook weet ik nu hoe ik uit mijn vicieuze cirkel kan stappen. Door met een levensvisie aan de slag te gaan, kan ik constant checken of een samenwerking bij me past. Daar kan ik voortaan al bij aanvang op sturen. Past het niet, dan niet aan beginnen.

Margriets persoonlijke toegevoegde waarde zat hem in het stellen van de juiste vragen en het tonen van de samenhang in mijn verbeterpunten om stress te voorkomen. Bij mij is plezier in het dagelijks leven – ongeacht wat ik doe – heel belangrijk. Het is dus wezenlijk dat ik daarvoor zorg, anders loop ik leeg.

Waar ik het meest blij mee ben is dat deze Masterclass een veilige plek is waardoor ik vanuit openheid mezelf kon zijn."

Edo Bakovic

Eigenaar Bakovic Architects

masterclass fft

Een andere aanpak is nodig

Je voelt aan alles dat je dit niet lang meer volhoudt, maar je weet niet hoe je het tij kunt keren. Je hebt het immers niet voor niets zo druk! Als het anders kon, dan zou je de eerste zijn om met rust en ontspanning te werken, toch?

En precies daarom heb ik voor jou de online Masterclass 'Succes Zonder Stress' ontwikkeld. In slechts een uur, boordevol LIVE interactie met mij en gelijkgezinden, geef je jezelf de sleutel in handen om optimaal presteren en maximaal leven relaxed te combineren. Met het praktische werkboek kun je bovendien direct aan de slag om jouw stress te verminderen en weer kiplekker in je vel te zitten.

5/5

Deze Masterclass zet je op scherp!

"Ik hou van mijn werk en wil mijn droom realiseren, maar niet in dezelfde valkuil vallen waarbij er geen balans is tussen werk en privé. Daarnaast vliegen in deze opstartfase mijn gedachten (en acties) alle kanten op.

Tijdens de eerste kennismaking hield Margriet mij direct een spiegel voor door het stellen van de juiste vragen en hielp ze mij om mijn gedachten te ordenen en de juiste koers te bepalen.

De Masterclass 'Succes Zonder Stress' heeft mij vervolgens op scherp gezet. De voorbereiding was al uitermate effectief, maar de interactie met Margriet zette alle puntjes op de i.

Als ik iets doe wil ik het goed doen. En ik wil niet dezelfde fouten maken als voorheen. Daarom 'dwing' ik mijzelf de komende weken om balans in mijn agenda te brengen/houden. Daarna wil ik leren om met hart en ziel te werken zonder dat dit ten koste gaat van mij of mijn dierbaren.

Graag tot binnenkort Margriet en ondertussen blijf ik je met veel plezier volgen."

Anita Schimmel

Directeur Stichting Bratelle

Zo kan het zijn

Stel je voor dat je jouw doelen en resultaten fluitend behaalt en 0% overuren maakt. Sterker nog, je kunt een dag minder gaan werken, omdat je 25% productiever bent en jouw team en organisatie daarin meeneemt.

Thuis ben je weer je vrolijke zelf en blaak je van de energie om leuke dingen te ondernemen. Gezellig met het gezin naar de film, uitgebreid koken met vrienden of familie en weer ouderwets knallen met de ballen op de tennisbaan.

Zie je het al voor je? In geur en kleur? In kraak en smaak? In ontspanning en voldoening?

En zou je hier wel aan willen wennen?

Zet nu de eerste stap

Ben jij klaar met al jouw gerace tegen de klok, waardoor rust en kwaliteit erbij inschieten? Doe dan mee met de Masterclass 'Succes Zonder Stress'.

Dit is wat je krijgt

In deze interactieve Masterclass gaan we een uur LIVE aan het werk en ontdek je:

Minder spanning

Wat de 3 hoofdoorzaken zijn, waardoor je te veel druk of spanning ervaart – plus het toverwoord dat je direct grip geeft op je emoties.

Minder overuren

Hoe groot de schade van jouw harde werken nu al is, waardoor je het roer echt om wilt gooien.

Minder vermoeid

Welke 5 stappen jou van drukte en vermoeidheid naar voluit leven brengen.

Maximaal presteren

Hoe jouw leven je tegemoet lacht als je in minimale tijd maximaal presteert – zonder iets of iemand tekort te doen.

100% leven!

Wat het van JOU vraagt om vandaag nog uit jouw vicieuze cirkel te stappen, waardoor jouw overuren veranderen in 100% leven.

Het begin van een nieuw leven

Na deze Masterclass weet je precies wat jou te doen staat om productief en ontspannen te werken. Met een gezonde balans in je hoofd, hart en handen, zodat je overspanning voorkomt, én met een aangenaam evenwicht in je werk, privéleven en hobby's, waardoor je overdruk geen kans geeft.

Werken en leven vanuit flow, op jouw manier, met wie jij bent, op jouw eigen tijd en tempo. Zo fijn kan het werkelijk zijn. Ook voor jou – met al jouw verantwoordelijkheden.

Vele bestuurders, directieleden, topmanagers en vakspecialisten gingen jou de afgelopen decennia voor. En met succes!

Geen van allen konden zij het tij keren, totdat zij besloten om het effectief aan te pakken. Met deskundige hulp aan hun zijde, een beproefde en bewezen aanpak en daardoor relaxte en duurzame resultaten.

masterclass fft

Een uur ter waarde van 297 euro tijdelijk gratis

Omdat ik het jou van harte gun om op je best te functioneren met een gezonde geest in een gezond lichaam, bied ik jou mijn Masterclass 'Succes Zonder Stress' tijdelijk gratis aan.

De waarde van deze online Masterclass - inclusief praktisch werkboek en advies op maat - is 297 euro excl. btw. Een schijntje als je je realiseert wat jij door deze Masterclass aan tijd, geld en energie gaat winnen door jouw neerwaartse stresscirkel te veranderen in een opwaartse successpiraal.

Het enige wat jij hoeft te investeren is een uur van jouw tijd om deel te nemen, zodat je na deze interactieve, LIVE Masterclass echt stappen kunt zetten om jouw leven te leiden met een korte ei en niet langer te lijden met een lange ij. Op mij mag je rekenen in de Masterclass. En jij? Ben jij er ook bij?

Over Margriet Taams en FFT

Ik ben Margriet Taams. Ik geloof dat elk mens succesvol kan zijn door precies te zijn wie hij is: zichzelf.

Als topcoach en executive trainer heb ik inmiddels meer dan 11.500 directeuren, managers en ondernemende professionals uit ruim 1.000 organisaties - groot en klein, in profit en non profit sector - geholpen om optimaal presteren en maximaal leven relaxed te combineren. Hun resultaten en relaties knapten ervan op, hun lichaam, geest en agenda ook.

Dit doe ik sinds 1997 vanuit mijn eigen bedrijf Fit For Thought – denkadvisering, gespecialiseerd in effectief denken, durven en doen.

Ik help je graag vanuit mijn kernwaarden: Leiderschap, Ondernemerschap, Verbinding en Energie, zodat jij – net als ik – met LOVE kunt doen en laten. Zakelijk en privé. Geestelijk en lichamelijk. Op korte en lange termijn.

Margriet Taams
masterclass fft

Jouw doorbraak is nabij

Je weet hoe hard je nu werkt. En je weet nu ook dat je – zonder overuren – 25% productiever kunt functioneren en tegelijkertijd kiplekker in je vel kunt zitten. Het kán dus anders en jij kunt dat ook leren!

De eerste stap ligt bij jou. Jij kunt vandaag het tij keren.

5/5

Weg met 'je', spreek vanuit 'ik'!

"Margriet leerde ik kennen bij Business Network International (BNI), tijdens onze training voor Director Consultant. Ze maakte direct indruk op me door haar helderheid, openheid en constructieve bijdragen. En voor het derde jaar op rij was ze het best presterende BNI lid in Nederland. Hoe presteerde ze dat elke keer weer zonder te stressen? Daar wilde ik meer van weten!

Ik downloadde Margriets waardevolle stappenplan: 'In 5 stappen van stress naar succes'. Ook volgde ik haar Masterclass 'Succes Zonder Stress'.

Wat mij vooral bijblijft, is wat ik zelf kan doen om mijn eigen stress te veranderen. En wat ik hiervoor zelf in huis heb, zodat ik niet afhankelijk van anderen ben. Hoe ik daarbij spreek over mezelf - in 'je' of 'ik' - maakt daarbij een wereld van verschil.

Doordat Margriet me dit verschil in impact ook echt liet voelen, ben ik hier nog dagelijks alert op en corrigeer ik mezelf direct als ik weer in mijn oude valkuil trap. Met als resultaat dat ik direct grip, ruimte of ontspanning ervaar. Dat, in combinatie met meditatie, zorgt voor mij nu al voor zoveel meer rust.

Wie succes zonder stress wil ervaren, beveel ik deze masterclass van harte aan."

Jessica van Raalte

Voedings- en leefstijldeskundige

Deze organisaties gingen je voor:

Direct contact