fbpx

De kracht van 25 jaar FFT – leesfeest met 25 effectieve tips

De kracht van 25 jaar FFT – leesfeest met 25 effectieve tips

Vrijdag 17 juni 2022 jl. was de 25ste verjaardag van Fit For Thought - denkadvisering. Wat een mijlpaal en wat een feest om dat exact 25 jaar later te vieren met het FFT-leiderschapsevent 2022 'Succes Zonder Stress'. De kracht van 25 jaar FFT spatte ervan af in Sanadome Nijmegen met een zaal vol ambitieuze directeuren, managers en ondernemende professionals die relaxed willen excelleren aan de top.

Want wie wil er nou niet 0% overuren, 25% productiever en 100% leven waarmaken aan de top? Ook jij vindt het vast interessant om te bereiken wat je wilt én te willen wat je bereikt op de meest effectieve manier. Want dan behaal je jouw resultaten fluitend op de korte en de lange termijn en fluiten je relaties – zowel zakelijk als privé – vrolijk met je mee.

Voor jou als trouwe lezer van mijn blogs heb ik daarom een leesfeest bedacht. Met 25 effectieve tips ter ere van 25 jaar FFT. Bij elke tip stel ik één of meerdere vragen, waarmee je jezelf direct aan het effectieve denken, durven of doen zet. Dus doe er je voordeel mee. En geef jezelf ook een compliment op die gebieden waar je al effectief bezig bent. Want de kracht van 25 jaar FFT zit hem ook in het vieren van je successen!

De kracht van FFT in 25 effectieve tips

Laat je inspireren door de volgende 25 effectieve tips waarin ik de kracht van 25 jaar FFT heb gebundeld. Ga rustig zitten, pak een pen en papier en beantwoord de vragen. Neem er de tijd voor om na te denken over wat jij effectiever kunt aanpakken, zodat ook jij puik presteert aan de top in minimale tijd met ultieme relaties.

1. De kracht van ondernemen

De eerste krachtige tip uit 25 jaar FFT is durf te ondernemen met jezelf. Stel je voor dat je opnieuw mag beginnen met werken door te ondernemen met jezelf:

  • Wat zou je doen als je ondernemer bent?
  • Wat zou je laten?
  • Wat doe of laat je nu al?
  • En wat zou je hiervan nu direct kunnen gaan toepassen?

2. De kracht van gezonde stress

Niet alle stress kan kwaad. Spanning en druk zorgen ervoor dat je actief en alert functioneert, zodat je goed voor jezelf kunt zorgen en gemakkelijk draait in de maatschappij.

Zorg jij voor voldoende ontspanning en tegendruk? Dan houd je jouw belasting en belastbaarheid in balans. Maar doe je dat niet, dan heb je de poppen aan het dansen. Dan gieren de stresshormonen door je lijf en verkeer je voortdurend in acute staat van paraatheid.

Wil je dat gezonde stress jouw werk en leven regeert? Download mijn stappenplan 'In 5 Stappen Van Stress Naar Succes' en ontdek de kracht van 25 jaar FFT in snackable size.

3. De kracht van gezonde gewoonten

Kun jij wel wat meer succes en minder stress aan de top gebruiken, omdat je continu het gevoel hebt geleefd te worden in plaats zelf te leven?

Maak jezelf dan in ieder geval deze 20 gewoonten tegen stress eigen!

Ze helpen om minder ontvankelijk te zijn voor stress en je voelt je er fitter en vitaler door. Je kunt er bovendien direct mee beginnen.

4. De kracht van tegenslag

Laat jij je schouders hangen, omdat jouw leven en werk niet op rolletjes lopen?

Mogelijk tob je de afgelopen 12 maanden met de 43 stressvolle life events, waardoor de kans op gezondheidsverslechtering realistisch is en je daardoor tijdelijk minder effectief, efficiënt of energiek functioneert. Hierover transparant communiceren doet wonderen, evenals UBAA'en dat jouw boog nu even niet zo strak gespannen kan staan.

Of het glas half vol is of half leeg, bepaal je zelf. En ook of je wint, verliest of leert.

Welke keuzes maak jij hierin? En hoe kijk jij naar tegenslag?

5. De kracht van eigen verantwoordelijkheid

Heb je geen last van stressvolle life events? En scoor je ook gezond op de gewoonten tegen stress? Maar excelleer je toch niet relaxed aan de top?

Ben je een doemdenker?

Dan is de kans groot dat jij meer lijdt aan het lijden dat je vreest, waardoor doemscenario's met je aan de haal gaan. De zaak gaat op de fles, er is onvoldoende omzet om de kosten te dekken, je concurrent gaat aan de haal met je klanten...

Brommen er andere beren op de weg?

Ook andere gedachtekronkels kunnen je parten spelen, waardoor je je meer geleefd voelt dan dat je leeft en beleeft. Want zeg eens eerlijk... hoe belangrijk vind jij het om aardig gevonden te worden? Of dat alles perfect gebeurt, omdat goed nooit goed genoeg is? En dat je jezelf niet hoeft te frustreren door wat dan ook, zodat je elke dag vrolijk rond kunt huppelen? Hoe fijn zou het bovendien zijn als iedereen zich als vanzelfsprekend aan jouw normen, waarden en eisen houdt, waardoor niemand iets te klagen of te mopperen heeft of de kantjes er vanaf loopt? Dan kan er nog maar weinig misgaan, toch?

Van lijden naar lijden

Hoe je het ook wendt of keert, toppen met succes is enkel mogelijk als je jouw eigen verantwoordelijkheid neemt, zodat je jouw eigen leven leidt en niet dat van anderen lijdt. In een topfunctie als de jouwe is dit zelfs onontbeerlijk, omdat klanten, collega's en leveranciers niet doen wat je zegt, maar doen wat je doet.

Hoever sta jij in het nemen van jouw eigen verantwoordelijkheid? En in welke facetten van je leven heb jij nog stappen te zetten, zodat jouw 'lijderschap' ook daar verandert in leiderschap?

NB Hoor je jezelf nu 'Ja maren'? Weet dat je jezelf saboteert, dus stop ermee!

6. De kracht van een burn-out

Ja, je leest het goed. Een burn-out krijgen is niet leuk, het kan je op termijn wel veel goeds brengen.

Directeuren, managers en ondernemende professionals met een burn-out zijn uitgeput... Zij zijn niet meer in staat om effectief te denken, durven en doen, waardoor zij hun resultaten en relaties in de weg staan. In plaats van motiverende bazen die hun team vleugels geven, demotiveren ze met verzuim en nalatigheid in hun functioneren of zitten ze ziek of arbeidsongeschikt van de stress thuis.

Zachte heelmeesters, stinkende wonden

Toen ik in 1997 met FFT startte zaten werkgevers, arbodiensten en verzekeraars met hun handen in het haar door de schade die arbeidsongeschiktheid van de stress hen bezorgde. En nog steeds zitten ze met die handen in het haar, omdat de schade door stress de afgelopen decennia alleen maar groter geworden is.

De ziekmakende cijfers liegen niet en daarom help ik mijn klanten liever voorkomen dan genezen. Met effectief denken, durven en doen in plaats van pillen, poeders en prikken die slechts doekjes voor het bloeden zijn en waarmee zachte heelmeesters steeds stinkender wonden maken.

Wat zijn jouw kosten?

Hoe klein houd jij jezelf klein door stress, terwijl je groot kunt zijn met succes? Want wat kost het jou persoonlijk als jij met een burn-out thuis komt te zitten? In werk, privé en hobby's? In je portemonnee? Qua gezondheid en welzijn? In je relaties met dierbaren? Voor jouw toekomst op korte en lange termijn?

En wat zijn de kosten professioneel als je opgebrand uit de running raakt? In je resultaten voor klanten? In het continueren van de business? En in omzet, groei en bloei van jouw organisatie, team en mensen?

Jouw business case hierboven loopt vast in de tienduizenden, honderdduizenden of mogelijk zelfs miljoenen euro's per maand als jij burn-out thuis komt te zitten. Laat het daarom zover niet komen en profiteer van de kracht van 25 jaar FFT. Gun jezelf effectief denken, durven en doen, waardoor je zakelijk en persoonlijk op je best functioneert met de persoon die je het beste bent: jezelf.

7. De kracht van een bore-out

Staat een burn-out mijlenver van je af, omdat je geen overdruk of overspanning ervaart? Niet nu, niet gisteren en misschien al wel jaren niet?

Dan zou het zo maar kunnen dat je te weinig van jezelf vraagt en dat ook je omgeving je weinig uitdaagt. Je lichaam dijt uit, je geest verschrompelt en je leven bestaat uit consumeren in plaats van produceren.

Verveling geeft stress

En hoe vreemd het ook moge klinken, deze lamlendigheid, verveling en inertie geeft stressklachten vergelijkbaar met een burn-out. Want hoe red jij het vege lijf als je niet meer up and running bent of niet meekunt in de vaart der volkeren? Als je enkel druk bent met de dagen tot je pensioen uittellen of de sleur van 9 tot 5 uitzitten, omdat je daarmee je hypotheek, vakanties en studerende kinderen betaalt?

Wat is dan jouw persoonlijke of professionele toegevoegde waarde? Waarin maak je dan het verschil in je eigen leven en dat van anderen? En hoe lang ben je dan nog houdbaar, denk je?

Get a life!

Van ganser harte hoop ik dat je omgeving jou de wacht aanzegt – ontslag, faillissement en echtscheiding blijken fantastische wake-up calls – of dat je jezelf een ferme schop onder je kont geeft, waardoor je weer werk maakt van je leven en je hoofd laat denken, je hart laat spreken en je handen laat wapperen.

8. De kracht van geloof in eigen kunnen

Als jij zelf niet gelooft in jouw eigen kunnen, wie gelooft jou dan wel?

Wat je ook wilt bereiken, zorg ervoor dat je je eigen vuurtje brandend houdt door jezelf te zien in je kwaliteiten en talenten én deze aan de buitenwereld te tonen – zelfs als je kritiek krijgt, jaloerse collega's hebt of jezelf in een mijnenveld van klagers bevindt.

Meet je daarin niet af aan anderen, zij zijn jou niet. Je wordt dan enkel een kloon of een clown – geen van beide erg helpend om serieus genomen te worden in wat je kunt.

Geloof jij in jezelf? Heb jij je kwaliteiten en talenten helder? En komen deze ook tot hun recht in je werk, hobby's en privéleven?

9. De kracht van in het diepe springen

Spring gewoon. En leer ter plekke zwemmen. Ik heb dat gedaan toen ik 17 juni 1997 mijn bedrijf startte. Ik had geen idee waar ik aan begon – en dat is maar goed ook.

Als ik van tevoren had kunnen bevroeden wat ondernemerschap inhoudt en welke hobbels en bobbels ik allemaal op mijn pad tegen zou komen, was ik er waarschijnlijk nooit aan begonnen. 25 jaar later ben ik nog steeds blij dat ik de sprong gewaagd heb en daardoor nu zelf de kracht van FFT ervaar en door mag geven.

Wanneer was de laatste keer dat jij in het diepe gesprongen bent?

10. De kracht van verlangen

Wat mij dreef – en drijft – was het verlangen om mensen, teams en organisaties die niet effectief met elkaar samenwerken weer succesvol te laten functioneren. Want dan halen ze het beste uit zichzelf en elkaar en daarvan profiteert de maatschappij.

Ik vind het dan ook zonde als kwaliteiten niet worden benut en mensen niet gezien of gehoord worden in hun behoeften en verlangens. Het is precies de reden waarom ik niet geloof in pillen, poeders en prikken als duurzame oplossingen voor voortdurende geestelijke en lichamelijke klachten. En evenmin in tips & tricks tegen stress: kunstjes werken niet.

Hetzelfde geldt voor organisaties en teams die structureel niet succesvol functioneren. Als de cultuur 'ziek' is helpt een eilandjescultuur in stand houden niet om effectief, efficiënt en energiek samen te werken.

Aanpak vanuit de kern

Als er een structureel probleem is, pak ik de zaken graag bij de kern aan. Met 25 jaar FFT ken ik mijn eigen kracht en die van FFT en wat ik hiermee bereik. Inmiddels heb ik vele duizenden directeuren, managers en ondernemende professionals uit honderden organisaties mogen begeleiden in effectief denken, durven en doen, waardoor ze individueel meer succes en minder stress ervaren en excelleren met hun team of organisatie.

Plavei je eigen pad

Ook ben ik eigenwijs en niet bereid om paden die nergens toe leiden te blijven bewandelen. Dat is negatieve energie, terwijl ik juist van positieve energie houd! Plavei dus je eigen pad als je jouw verlangen van dromen naar daden wilt brengen en laat je daarin door niets of niemand weerhouden, zodat je aan het eind van je leven nergens spijt van hebt.

Hoe groot is de kracht van jouw verlangen? Durf je te doen? Of houd je jezelf nog tegen om relaxed te excelleren? Ook jij kunt 0% overuren, 25% productiever en 100% leven waarmaken aan de top – zonder iets of iemand tekort te doen. Kiezen zonder verliezen, dus durf je dromen waar te maken.

11. De kracht van hulp

Wat mij de afgelopen 25 jaar enorm geholpen heeft, zijn mijn diverse hulptroepen, die me met hun kennis, kunde en ervaring bijstonden.

Nog steeds weten zij wat ik niet weet, kunnen zij wat ik niet kan – en wat ik ook niet wil kunnen – en doen zij wat ik niet doe, maar wat wel allemaal nodig is voor een florerend bedrijf. Door hulp te vragen en hulp te accepteren, kon ik mijn droom realiseren – en kan ik dat nog steeds. Ook mijn hulptroepen zijn de kracht van 25 jaar FFT.

Hoeveel hulptroepen heb jij in je werk paraat staan om jou verder te helpen? En thuis en in je hobby's? Hoe divers zijn zij in wat zij kennen, kunnen en doen? Hoeveel meer zou je hiervan kunnen profiteren? En op welke wijze kun je anderen zakelijk of privé helpen?

12. De kracht van actief luisteren

Wie de kracht van FFT leert verstaan, ontdekt hoe ontluisterend niet actief luisteren is.

People quit bosses, not jobs. Mensen willen gehoord en gezien worden, zowel persoonlijk als professioneel. Oordeel daarom niet over anderen, maar laat je verrassen door de schoonheid van elk mens en wat hem of haar uniek maakt of wat hem beroert .

Wees daarom open, eerlijk en nieuwsgierig. En luister, vat samen en vraag door, ook als wat je hoort kwetsbaar of gevoelig ligt. Want juist daarmee help je de ander precies te zijn wie hij is: zichzelf!

Hoe voel jij je als er actief naar je geluisterd wordt? En wanneer was de laatste keer dat jij actief naar een ander luisterde? Hoe voelde dat toen voor jou en voor de ander?

13. De kracht van bedoeld = OK

Hoe groter het team of de organisatie, hoe complexer de intermenselijke processen. Jezelf begrijpen is soms al ingewikkeld, laat staan dat je de ander meteen begrijpt of de ander jou.

Herken je de volgende situaties?

  • Het project is wel op tijd, maar het budget is drie keer overschreden.
  • De procedure is gevolgd, maar de patiënt is overleden.
  • Het roer is omgegooid, maar het schip bleek al op de klippen te zijn gelopen.

Hoe meer anderen, hoe groter de kans dat bedoeld ≠ OK aan de orde is. En daarom is het goed om jezelf steeds bewust te zijn van de volgende vijf communicatiestappen:

In welke stappen gaat het wel eens mis bij jou? En welke stappen zie je misgaan bij anderen? Wat kunnen jullie hierin winnen?

14. De kracht van samen

Ook al heb je je eigen bedrijf of run je dat van een ander, ondernemen is geen solo activiteit.

Diep in mijn hart zou ik soms het liefst alles zelf doen, omdat ik dan van niemand afhankelijk ben. Tegelijkertijd weet ik ook dat ik specialisten om me heen nodig heb als ik mijn klanten wil geven wat ze nodig hebben en ik mijn bedrijf goed wil laten draaien.

Ik heb inmiddels ervaren dat de clou in het ondernemerschap juist zit in het samen doen. Het is een kracht en geen beperking. Juist door de kracht van samen kan ik me richten op wat ik het beste kan. En dat is effectief denken, durven en doen, waardoor ambitieuze directeuren, managers en ondernemende professionals relaxed kunnen excelleren aan de top..

Met wie werk jij graag samen? En doe je dat soms, vaak of te weinig?

15. De kracht van excellentie

Ik verzamel negens en tienen om me heen om te zorgen dat klanten gezwind van hun getob afraken. Hoe sneller en beter zij van hun ineffectieve en inefficiënte gedrag afkomen, hoe energieker en fitter zij zich voelen.

Goed zijn is dan niet goed genoeg, je goed blijven voelen wel. De snelste weg is om een leven lang te willen leren. Als mijn klanten weten wat hun talenten en kwaliteiten zijn, dan kunnen zij zichzelf optimaal ontwikkelen. Zij komen in de kracht van excellentie, waardoor zij van sterke schakels ijzersterke kettingen maken, waarmee ze vervolgens van goed naar goud komen en goud behouden.

Wanneer was de laatste keer dat je een cursus, training of opleiding op topniveau deed? En welke staan er nog op je bucket list? In hoeverre ben jij bereid jezelf levenslang te ontwikkelen? En welke offers wil je daarvoor brengen?

16. De kracht van LOVE

Waar sta jij voor? En waar ga jij voor? En hoe vertaalt zich dit in jouw functioneren op top niveau?

Waar ik met FFT voor sta en ga vind je in mijn motto, visie en missie. En in mijn kernwaarden: Leiderschap, Ondernemerschap, Verbinding en Energie – tezamen LOVE.

Om relaxed te excelleren aan de top is het voor mij wezenlijk dat ik met LOVE doe wat ik doe en met LOVE laat wat ik laat.

En hoe zit het met de kracht van LOVE voor jou?

17. De kracht van dagelijkse routine

Routines geven houvast en zorgen ervoor dat je je tijd en energie slim kunt besteden. Aan dingen en mensen die je leuk en belangrijk vindt bijvoorbeeld, omdat je niet achter de feiten aanholt, maar regeert door vooruit te zien.

Mijn dagelijkse routines maken mijn leven overzichtelijk en helpen me te focussen op wat er werkelijk toe doet. Zo weet ik precies waar ik mijn tijd aan wil besteden, zowel in mijn werk als mijn hobby's en privé. En zit het een keertje tegen? Dan weet ik daar prima mee te dealen, omdat ik mijn basis voor succes op orde heb.

Hoe zit dat bij jou? Word jij geregeerd door de waan van de dag? Of heb je net als ik routines ingesleten die maken dat je tijd besteedt aan de dingen die er voor jou toe doen?

18. De kracht van het onbekende

Wie het onbekende omarmt, leert zichzelf beminnen.

Er is geen grotere confrontatie met jezelf dan door je angsten aan te gaan en dingen te doen die je niet wilt, niet durft of moeilijk vindt. Je hele wezen verzet zich, je ego roert zich en ook je omgeving is over het algemeen wars van verandering.

Buiten je comfortzone is er echter zoveel meer te halen, zeker als je de ratrace wilt overleven. Dus word vriendjes met jezelf en ga voor het onbekende. Leef het leven, zoals het bedoeld is: vrij, blij en als de beste versie van jezelf.

Wanneer was de laatste keer dat je iets deed wat je nog nooit gedaan hebt? En hoe voelde dat? Ervoor en erna? Wanneer ga je dat weer doen?

19. De kracht van trots

Je kent de uitdrukking vast wel: "Doe maar normaal dan doe je al gek genoeg."

Wil je de kracht van FFT ervaren? Keer deze uitdrukking dan om: "Doe maar eens gek, dan doe je al gewoon genoeg."

Laat je beperkingen los en wees trots op wie je bent, wat je doet en wat je bereikt hebt. En wees ook trots op anderen. Schrijf eens een recommandatie, testimonium of een getuigschrift. En vraag erom voor jezelf!

Wanneer heb jij voor het laatst een compliment gegeven? Aan wie en waarom? En wanneer mocht je meest recent een compliment ontvangen? Van wie en waarover?

20. De kracht van doelen stellen

Wat wil je later worden?

Blijf deze vraag – dagelijks – stellen, ook als je 20, 40, 60 of 80 bent. Het geeft je een doel in je werk en in je leven. Het houdt je in beweging.  En het scheelt een hoop frustraties op je sterfbed – zeker als je je doelen SMART stelt.

Dus vertel: Wat wil jij later worden?

21. De kracht van stoppen

Stop met de dingen die je niet leuk vindt. Zeg nee, delegeer of kick the habit. Vandaag nog. Ze kosten je tijd en energie die je veel beter kunt gebruiken. Bovendien zijn er anderen die deze dingen juist leuk vinden en er daarom waarschijnlijk beter, slimmer en sneller in zijn dan jij. Dubbele winst. Jij blij en zij blij.

Hoeveel dingen doe jij die je niet leuk vindt? En ben je er goed in? Bedenk eens wie je hier heel blij mee zou kunnen maken…

22. De kracht van doen waar je je prettig bij voelt

Als je doet waar je je prettig bij voelt, is je werk een bron van inspiratie, vreugde en energie. Je zult zien dat je dan weinig last hebt van tobbers of stress. Heb je dit niet voor elkaar? Dan is het hoog tijd om te stoppen met hollen en te luisteren naar jezelf.

Weet jij wanneer je in je element bent en hoe je daar zelf voor kunt zorgen? Hoe zit het met jouw energiegevers per week en met je energievreters? Zorg ervoor dat je elke dag iets leuks, lekkers of liefs doet voor jezelf en daar 100% van geniet.

23. De kracht van grenzen stellen

Als jij geen grenzen stelt, gaan anderen op je tenen staan. Je komt niet waar je wilt zijn en moet het doen met de ruimte die je krijgt. Een schamele oogst, terwijl het leven zo veel rijker en aangenamer kan zijn, doordat je wel je eigen plek inneemt.

Grenzen stellen wordt zoveel makkelijker als je handelt vanuit LOVE en je daardoor assertief weet te gedragen.

Stel jij je eigen grenzen? Of word je nog vaak gehinderd door grenzen van anderen? De kracht van FFT is dat je je eigen grenzen zonder pardon leert stellen en de grenzen van anderen met respect leert accepteren.

24. De kracht van echt geluk

Voor mij betekent echt geluk het kunnen genieten van de kleine dingen in het leven. Om letterlijk te horen, zien, proeven, ruiken en voelen wat het leven is en wat het voorbrengt. Love en live life.

De geur van vers gemaaid gras, het gezoem van bijen, de zuurzoete smaak van een sappige framboos, het koele briesje op mijn bezwete huid tijdens het hardlopen, mijn dochters hand in hand op het strand terwijl ze de zon in de zee zien zakken…

Aandacht voor wat jou echt gelukkig maakt, is belangrijk. Als ik je nu vraag wat jou gelukkig maakt, wat zeg je dan? En als je dat nu aan je dierbaren zou vragen, wat zouden zij dan zeggen? En wat zou nu het antwoord van je collega's, je klanten of leveranciers zijn? Hoe gelukkig ben je met al deze mensen als je naar deze antwoorden kijkt?

25. De kracht van je kamer bewaken

Het boekje 'Wie is er in jouw kamer?' van Ivan Misner kan ik van harte aanraden. Stel je voor dat iedereen die je ontmoet in jouw kamer komt. Eenmaal erin, kunnen ze de kamer nooit meer verlaten. Wie laat jij dan binnen?

In mijn kamer verzamel ik het liefst ambitieuze, ondernemende mensen, die leiding geven aan hun eigen leven en daarmee het verschil maken in het leven en het werk van anderen. De negens en tienen die blaken van passie, energie en plezier. Mensen die het heerlijk vinden om anderen vooruit te helpen met wat zij doen en wie zij zijn. En die de kracht van FFT dus met mij willen leven, delen en vieren.

Sta er eens bewust bij stil en bedenk wie jij in jouw kamer wilt hebben. Hoe ga je met deze mensen om? Wie laat je dicht bij je staan en wie wil je juist zo ver mogelijk van je af plaatsen? En waarom?

De kracht van FFT voor jou

Hebben bovenstaande effectieve tips en vragen je aan het denken gezet? En wil je nog meer profiteren van de kracht van FFT? Maak dan gebruik van een van de drie opties hierna.

Vraag en antwoord

Heb je vragen over deze blog? Of wil je jouw ervaringen met de kracht van FFT of een of meer van deze effectieve tips delen? Laat dan hieronder jouw reactie achter en ik antwoord persoonlijk.

Doe mee met mijn interactieve, online Masterclass

Stap nu uit jouw vicieuze cirkel van alsmaar harder werken, waardoor je tijd en energie krijgt voor jezelf en ontspannen excelleert aan de top. In slechts één uur krijg jij weer grip op je werk en leven. Meld je nu aan voor de interactieve, online Masterclass 'Succes Zonder Stress'.

Aanmelden Masterclass 'Succes Zonder Stress'

Exclusief 1 op 1 sparren

Wil je liever direct persoonlijk met mij in gesprek, zodat 0% overuren, 25% productiever en 100% leven jouw relaxte werkelijkheid wordt? Klik hier om jouw Doorbraaksessie te boeken en we spreken elkaar binnenkort.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Photo by Dollar Gill on Unsplash

Vind meer tips en artikelen

Zoek

Categorieën

Basis voor succes
Eigen verantwoordelijkheid
Samenwerken
Stress
Transparant communiceren
Verzuim & nalatigheid
Direct contact