fbpx

Are you ready? Springen vraagt loslaten!

Are you ready? Springen vraagt loslaten!

Hoe staat het met je doelen en resultaten voor dit jaar? En met je ontspanning, tijd voor hobby's, gezin en jezelf? Are you ready? Of is er in het relaxed excelleren aan de top nog flink werk aan de winkel?

In deze blog maak je kennis met de "Are you ready"-kikker die klaar is om los te laten. En dit is wat ik heel veel ambitieuze directeuren, managers en ondernemende professionals niet zie doen, waardoor ze continu achter de feiten aanlopen en geleefd worden door de waan van de dag.

Are you ready?

De grote vraag is of jij er klaar voor bent om los te laten. Waarom dat belangrijk is, ontdek je in dit filmpje.

Niet meer van deze tijd

Misschien houd jij ook alles wel liever bij het oude en vertrouwde, omdat je verandering lastig vindt, zowel van jezelf als voor je omgeving. Processen en procedures zijn niet meer van deze tijd, systemen piepen en kraken in hun voegen en mensen functioneren suboptimaal, omdat ze hun werk niet kunnen, niet leuk vinden of er geen zin in hebben. Improductiviteit, verspilling en verzuim scoren hoog, klant- en medewerkerstevredenheid doen dat niet.

Zand in de motor

In plaats van man en paard te noemen en te zorgen dat mensen, teams en organisatie weer gaan draaien, laat je het zand in de motor zitten en lopen alle raderen steeds meer vast. Totdat de zaak finaal tot stilstand komt door een interne of externe crisis of de man met de hamer genadeloos bij je toeslaat. Of allebei, want ineffectief gedrag heeft desastreuze gevolgen voor zaken en mensen. Terwijl het heel goed zonder drama en ellende kan.

Waag de sprong!

Loslaten is het allermoeilijkste aan een sprong. Je laat los, zonder dat je weet wat je krijgt. En dat is spannend, want niemand garandeert je succes.

Duizenden gingen je voor

De "Are you ready"-kikker durft los te laten. Hij is blij dat het nooit meer zo wordt als dat het was. Net zoals de duizenden ambitieuze directeuren, managers en ondernemende professionals uit honderden organisaties die ik de afgelopen decennia heb begeleid bij het durven springen, het durven loslaten en het durven doorontwikkelen naar een nieuwe toekomst.

Eindelijk verlost

Ze hebben zichzelf van hun gouden ketenen en wurgcontracten verlost en gekozen voor passie, energie en plezier in hun werk, hobby's en privéleven. Van energievreters naar energiegevers, van tijdverspillers naar tijdwinners en van frustraties naar zinnig bezig zijn.

Van lijden naar leiden

Hoe zit het met durven springen en loslaten bij jou? Leid jij jouw leven en werk op de manier zoals jij het wilt? Of lijd jij jouw leven en werk met een lange ij?

Welke uitspraken herken je bij jezelf?

  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel want je wilt en moet het goed doen.
  • Omdat anderen hun afspraken niet nakomen loop jij alle gaten dicht.
  • Je bent nooit klaar met werken – sporten en hobby's schieten er vaak bij in.
  • Je krijgt steeds vaker allerlei vage klachten en kwaaltjes: paracetamol en af en toe wat mindfulness houden je nog enigszins op de been.
  • Het liefst wil je een time-out om opnieuw te focussen op wat jij nu eigenlijk echt wilt.

Zet jezelf aan het roer

Heb je meer uitspraken herkend dan je lief is? Dan kan ik je mijn online programma 'Van Stress Naar Succes Met Jezelf' van harte aanbevelen. In dit programma ontdek je:

  • Hoe je tijd en energie maximaal voor je laat werken.
  • Waardoor je zakelijk optimaal presteert.
  • En je ook privé lekker in je vel zit.

In dit programma zet je jezelf in 6 weken aan het roer van je eigen leven ̶ met focus op wat jij belangrijk vindt. Geert en Mari zijn blij dat ze de sprong hebben gewaagd. Net als Sarah en Mark. Klik hier om hun verhalen te lezen.

Samen springen?

Voel jij aan alles dat het tijd is om het anders te gaan doen? En durf jij de sprong ook te wagen? Als jij ready bent om te springen, dan ben ik ready om met jou op avontuur te gaan. Ik heb er alle vertrouwen in dat jij kunt komen waar je wilt zijn en help je graag naar het productieve en ontspannen leven dat jij je wenst.

Graag tot binnenkort in mijn online programma 'Van Stress Naar Succes Met Jezelf'!

Vraag en antwoord

Heb je vragen over deze blog? Of wil je jouw ervaringen met are you (nog) ready delen? Laat dan hieronder jouw reactie achter en ik antwoord persoonlijk.

Exclusief 1 op 1 sparren

Wil je liever direct persoonlijk met mij in gesprek, zodat 0% overuren, 25% productiever en 100% leven jouw relaxte werkelijkheid wordt? Klik hier om jouw Doorbraaksessie te boeken en we spreken elkaar binnenkort.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vind meer tips en artikelen

Zoek

Categorieën

Basis voor succes
Eigen verantwoordelijkheid
Samenwerken
Stress
Transparant communiceren
Verzuim & nalatigheid
Direct contact