fbpx

Agenda Masterclass

Op topniveau presteren zónder stress? In slechts een uur geef jij jezelf de sleutel in handen! Klik op de button en ga direct naar de agenda van de Masterclass 'Succes Zonder Stress' om jouw plek zeker te stellen. Tijdelijk gratis, inclusief praktisch werkboek en advies op maat. 

Stel je voor…. Rust in je hoofd, in je lijf en in je agenda. 0% overuren, 25% productiever en 100% genieten van jezelf, je hobby's en je gezin.

In de online Masterclass 'Succes Zonder Stress' ga je samen met mij en andere ambitieuze directeuren, managers en ondernemende professionals een uur LIVE aan de slag. Je ontdekt:

Met het praktische werkboek kun je bovendien meteen van start om je stress te verminderen en weer kiplekker in je vel te zitten. Dus grijp nu je kans en verzeker jezelf van jouw plek!

Tijdelijk gratis — met een waarde van 297 euro.

Plan in de agenda hieronder je Masterclass in. Kies een datum en tijd waarop je 100% op jezelf kunt focussen en in een rustige, vrije ruimte zit. Bevestig daarna je keuze en beantwoord de vijf simpele vragen, zodat je alles uit deze Masterclass haalt.

Graag tot binnenkort!

margriet taams fit for thought wijst naar de website bezoeker