fbpx

26 jaar FFT - pieken, dalen en onthullingen

Margriet 26 jaar FFT - pieken, dalen en onthullingen

Hieperdepiep hoera! Vandaag - 17 juni 2023 - bestaat Fit For Thought - denkadvisering (FFT) 26 jaar.

Wauw, het blijft bijzonder!

Want wat een 26 jaar zijn het geweest. Met hoge pieken en diepe dalen, doordat succes en stress niet altijd gelijk met elkaar opgingen. Noch zakelijk, noch privé en soms op beide fronten tegelijkertijd, waardoor het alle hens aan dek was om persoonlijk en professioneel overeind te blijven.

Waar deze trotseringen toe geleid hebben, ontdek je in deze blog vol toppers, tobbers en persoonlijke onthullingen. Dus alle remmen los!

De oogst van 26 jaar FFT

Laat ik maar direct starten met een onthulling: ik had geen idee waar ik aan begon, toen ik op 17 juni 1997 Fit For Thought - denkadvisering bij de Kamer van Koophandel in Leiden inschreef. Ik had geen klanten en geen producten en evenmin had ik ervaring als ondernemer of zelfstandige trainer of coach.

Wel had ik een brandend verlangen om individuen, teams en organisaties succesvol te laten functioneren door effectief te denken, durven en doen. Hoeveel stress, verzuim en arbeidsongeschiktheid zou dit mens en maatschappij schelen? En hoeveel poeders, pillen en prikjes zouden dan niet meer nodig zijn?

Ik zag het helemaal voor me, maar kreeg het als business consultant binnen de ICT niet voor elkaar. Welke registers ik ook opentrok, hoe vaak ik hemel en aarde ook bewoog, het bleef roepen in de woestijn. Totdat ik het zat was en de stoute schoenen besloot aan te trekken.

Klinkende cijfers

Wat ben ik trots waar FFT na 26 jaar staat!

✅ 10.000+ directeuren, managers en ondernemende professionals begeleid in effectief denken, durven en doen met FFT, waardoor ze meer succes en minder stress ervaren en excelleren met hun team.

✅ 1.000+ bedrijven en organisaties als klant, zowel in profit als non profit sector, van klein tot groot, lokaal, regionaal en (inter)nationaal werkend.

400+ schriftelijke getuigenissen en videotestimonia op website, 85 ontvangen aanbevelingen op LinkedIn en 37 Google reviews met een gemiddelde waardering van 4,7 (1 tot 5 sterren).

✅ 8000+ connecties persoonlijk profiel LinkedIn, 1500+ volgers FFT-pagina LinkedIn en 1400+ volgers FFT-pagina facebook.

✅ Wekelijks actuele toptips & succesartikelen voor deelnemers aan mijn online programma, leiderschapsprogramma en bedrijfsprogramma's, voor abonnees op mijn nieuwsbrief en volgers op LinkedIn en facebook.

Van stress naar succes

Heb ik dit zonder slag of stoot voor elkaar gekregen? Welnee! De vijf stappen van stress naar succes die ik in mijn gratis stappenplan beschrijf, heb ik ook in mijn ondernemerschap ervaren. Met als dieptepunten de jaren 2011, 2013/14, 2017 en 2021/22, toen het erop of eronder was met FFT.

Ziekte en arbeidsongeschiktheid klopten aan onze deur, maar ook economische recessies en de coronacrisis. Van relaxed excelleren was geen sprake, wel van stijf staan van de stress. Het was letterlijk en figuurlijk overleven, waarbij ook ik mezelf regelmatig door angst liet regeren.

Door mezelf bij de kladden te vatten, te stoppen met doemdenken en hulp te vragen én accepteren, wist ik het tij gelukkig steeds op tijd te keren. Fataal veranderde daardoor in vitaal, mijn stress, verzuim en nalatigheid veranderden in stretch, samenwerken en vertrouwen. Het zijn ook precies deze overwinningen op mezelf waardoor ik zo trots ben op 26 jaar FFT.

Op het podium

Zonder vallen, opstaan en weer doorgaan, had ik niet gestaan waar ik nu sta, zowel als mens en als ondernemer. Steeds vaker is dat ook op het podium:

als externe spreker voor directeuren, managers en ondernemende professionals.

✅ tijdens de halfjaarlijkse FFT-leiderschapsevents 'Succes Zonder Stress'.

✅ binnen mijn ondernemersnetwerk Business Network International (BNI), zowel als beste lid van de regio - sinds 2017 al zes jaar op rij - en als beste lid van Nederland over 2018, 2019 en 2020.

26 jaar FFT voor jou

Aan mijn ondernemerschap twijfel ik niet meer, aan mijn leiderschap, verbinding en energie evenmin. Mijn brandende verlangen waarmee ik FFT 26 jaar geleden startte, heeft zich vertaald in een gezond en modern bedrijf waarin ik met LOVE kan doen en laten en waarmee de BV Nederland daadwerkelijk beter af is. Ook mijn dierbaren varen er wel bij, omdat ik het beste uit mezelf haal - en daarmee uit hen.

Wil jij ook effectiever, efficiënter en energieker functioneren door 0% overuren, 25% productiever en 100% leven waar te maken? Maak dan je keuze uit een van de volgende opties!

Vraag en antwoord

Heb je vragen over deze blog? Of wil je jouw ervaringen delen met 26 jaar FFT? Laat hieronder jouw reactie achter en ik antwoord persoonlijk.

Doe mee met mijn interactieve, online Masterclass

Stap nu uit jouw vicieuze cirkel van alsmaar harder werken, waardoor je tijd en energie krijgt voor jezelf en ontspannen excelleert aan de top. In slechts één uur krijg jij weer grip op je werk en leven. Meld je nu aan voor de interactieve, online Masterclass 'Succes Zonder Stress'.

Aanmelden Masterclass 'Succes Zonder Stress'

Exclusief 1 op 1 sparren

Wil je liever direct persoonlijk met mij in gesprek, zodat 0% overuren, 25% productiever en 100% leven jouw relaxte werkelijkheid wordt? Klik hier om jouw Doorbraaksessie te boeken en we spreken elkaar binnenkort.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vind meer tips en artikelen

Search

Categorieën

Basis voor succes
Eigen verantwoordelijkheid
Samenwerken
Stress
Transparant communiceren
Verzuim & nalatigheid
Direct contact